Σε ποινή φυλάκισης 5 ετών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο Στάθης Παναγιωτόπουλος το μεσημέρι της Τετάρτης. Στον πρώην συμπαρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα« επιβλήθηκε επίσης 10.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο, ενώ θα πρέπει να εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο του μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Επίσης του επιβλήθηκε ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

O Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο σε αντίθεση με την 30χρονη παθούσα, η οποία κατέθεσε για την τραυματική της εμπειρία. Ο γνωστός παρουσιαστής κατηγορείτο για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων».

Η δικηγόρος της Σταυρούλα Αντιγόνη Πριλή, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τόνισε πως η καταγγέλλουσα δεν ήταν δίπλα της σε εξωτερικούς χώρους καθώς επιθυμεί να μην καταγραφεί με κανέναν τρόπο. «Παρακαλώ πολύ έχει κάνει έκκληση και η ίδια να μην καταγραφεί με κανέναν τρόπο. Αυτό που επιθυμεί η κοπέλα είναι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να καταδικαστεί για τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται. Η ψυχολογία της είναι πολύ δύσκολη ειδικά εάν ο ίδιος παρουσιαστεί στο δικαστήριο.. Η δικηγόρος μάλιστα πρόσθεσε πω θα κινηθεί και η διαδικασία για χρηματική αποζημίωση. Δεν υπάρχει μετατροπή σε κακούργημα… Σήμερα είμαστε ενώπιον του Πλημμελειοδικείου. Αυτό θα αποφασίσει για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ