Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη συγκλονίζει με τα νέα στοιχεία που δίνει στην δημοσιότητα σχετικά με την κόρη του. Όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», η κόρη του είχε πέσει θύμα βιασμού ένα χρόνο πριν τη δολοφονία της.

Με αφορμή τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, ανέφερε ότι και στην Ελένη Τοπαλούδη είχαν δώσει χάπια βιασμού το 2007. Ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας τόνισε ότι υπήρχε και βίντεο με την κόρη του για το οποίο την εκβίαζαν χωρίς να γνωρίζει τίποτα η οικογένειά της.

Αίσθηση προκαλεί και η στάση των αστυνομικών όταν η Ελένη Τοπαλούδη μια εβδομάδα μετά το συμβάν προχώρησε σε σχετικά καταγγελία εισπράττοντας αδιαφορία με τους αστυνομικούς να την προτρέπουν να βρει το βίντεο.

Ακόμη, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη έκανε λόγο για οργανωμένα κυκλώματα εκμετάλλευσης κοριτσιών που δρουν τόσο σε μεγάλες πόλεις. Συγκεκριμένα είπε στην εκπομπή: «Το κορίτσι μας ένα χρόνο πριν τη δολοφονία του, δηλαδή τον Νοέμβριο του 2017, είχε υποστεί το ίδιο πράγμα, αυτή την ψυχική και σωματική δολοφονία. Η Ελένη μας πήγε με κάποιο δόλωμα που είχαν αυτά τα “παιδιά”, ίσως κάποιες κοπέλες που εξυπηρετούσαν αυτό τον σκοπό, δηλαδή να “ψαρεύουν” νεαρές κοπέλες γι’ αυτούς, και το κορίτσι μας έπεσε θύμα αυτού του “δολώματος”».

«Η Ελένη μας δεν έπινε και δεν μεθούσε ποτέ και υπάρχουν μάρτυρες σε αυτό. Πώς γίνεται να μην μπορούσε να σταθεί στα πόδια της; Και αυτή η παρέα πήγαν την Ελένη σπίτι της, την βίασαν και την βιντεοσκόπησαν. Μετά από μερικές μέρες η Ελένη και κάποιες κοπέλες πήγαν στο αστυνομικό τμήμα να καταγγείλουν το περιστατικό γιατί είχαν ενημερωθεί ότι υπήρχε ένα βίντεο, σοκαρίστηκε με αυτό το γεγονός», συμπλήρωσαν.

«Οι αστυνομικοί της είπαν ότι μετά από μία βδομάδα δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί καταγγελία βιασμού, και της είπαν πρώτα να βρει το βίντεο και μετά να προχωρήσει η διαδικασία», κατήγγειλε. «Είναι παράξενο ότι αυτοί οι δύο αστυνομικοί πήγαν οικειοθελώς μετά από ένα χρόνο και κατήγγειλαν το περσινό συμβάν, με αφορμή το συμβάν της δολοφονίας», δήλωσε.

«Τα παιδιά πρέπει να εκμυστηρεύονται στους γονείς τους τα πάντα. Μόνο εκείνοι μπορούν να το δσιαχειριστούν. Να μην ντρέπονται τα κορίτσια μας να πουν κάτι που τους έχει συμβεί στους γονείς τους. Είμαστε όλοι ψυχικοί γονείς της 24χρονης από την Θεσσαλονίκη. Πρέπει να αυστηροποιηθούν οι ποινές, ας έχει η Δικαιοσύνη το θάρρος να μας κοιτάξουν στα μάτια. Να μπει ο όρος «γυναικοκτονία» αλλά και «οικογενειοκτονία»,πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ