Ο θάνατος της Μαλένας βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών. Η 3,5 ετών Μαλένα κατέληξε το 2019 και ο θάνατός της αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια, ωστόσο, πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη μία νέα έρευνα.

Σημαντικό ρόλο στη λύση του μυστηρίου και την απάντηση του κρίσιμου ερωτήματος, εάν χορηγήθηκε κάποια αναισθητική ουσία στην Μαλένα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, οι Αρχές προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις για την αιτία του αιφνίδιου θανάτου της Μαλένας, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Η εκτεταμένη βλάβη στο συκώτι του κοριτσιού, ενδέχεται να προήλθε από χορήγηση μιας τοξικής ουσίας. όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή LiveNews. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ουσία θα πρέπει να έδρασε για πάνω από μία ώρα, αφού μεταβολίστηκε και δεν βρέθηκαν ίχνη της στην ιατροδικαστική έκθεση του κοριτσιού. Αντίθετα, στην περίπτωση της Τζωρτζίνας εντοπίστηκε η κεταμίνη.

Ως εκ τούτου, υπάρχει η εκτίμηση ότι μπορεί να δόθηκε κεταμίνη ή άλλη αναισθητική ουσία και στην Μαλένα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό. Ωστόσο, ανακύπτει το ερώτημα πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου θα μπορούσε να προμηθευτεί την κεταμίνη μέσα σε τόσο λίγες ημέρες στην Αθήνα.

Όπως μεταδόθηκε, στις εννέα ημέρες που παρέμεινε στο νοσοκομείο, η 33χρονη φέρεται να βγήκε μόνον δύο με τρεις φορές εκτός αυτού του χώρου, προκειμένου να πάει για φαγητό σε κοντινά εστιατόρια.

Τον γρίφο, εάν τελικά χορηγήθηκε κάποια αναισθητική ουσία στην Μαλένα, αναμένεται να λύσει ο νέος φασματογράφος που έχει αποκτήσει εδώ και μερικές ημέρες το νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, αυτός ο φασματογράφος έχει πολλαπλάσιες δυνατότητες ανίχνευσης τοξικών ουσιών. Η συσκευή αναμένεται να τεθεί επισήμως σε λειτουργία, από αύριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ