Τρία χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατο της Μαλένας, της μία εκ των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, που έχουν φύγει από τη ζωή, με τη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου να κατηγορείται για ανθρωποκτονία της πρωτότοκης κόρης, Τζωρτζίνας.

Η ρεπόρτερ της εκπομπής «Super Κατερίνα», Βικτώρια Δαράτου, βρέθηκε στο νεκροταφείο όπου έχει ταφεί η Μαλένα και από εκεί αποκάλυψε, ότι η οικογένεια έχει ζητήσει την παράταση έξι μηνών για την εκταφή.

Συγκριμένα, όπως είπε η δημοσιογράφος, την περασμένη Κυριακή βρέθηκαν στο κοιμητήριο, η γιαγιά και η θεία της Μαλένας, δηλαδή η Ελένη Λεγάτου και η Δήμητρα Πισπιρίγκου και πραγματοποίησαν τρισάγιο, ενώ αντίθετα, από την πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι εμφανίστηκε κάποιος.

Τις επόμενες ημέρες είχε προγραμματιστεί να γίνει η εκταφή, ωστόσο η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου έχουν ζητήσει παράταση, λόγω της καταστασης που επικρατεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας, Μάνος Δασκαλάκης, είναι εκείνος που πρέπει να κινήσει αυτές τις διαδικασίες, ο οποίος όμως δεν έχει εμφανιστεί.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έφερε και το ξέσπασμα της Χρίσλας Γεωργακοπούλου, η οποία δεν μπορούσε να διανοηθεί την απουσία του από όλη αυτήν την κατάσταση.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Super Κατερίνα» της Τετάρτης στο Znews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ