Ο Τζώρτζης Μονογυιός, έχασε τη ζωή του, έπειτα από τροχαίο στη Βούλα το βράδυ της Πέμπτης. Ο 45χρονος οδηγούσε τη Ferrari, για πρώτη φορά σήμερα. Το τροχαίο σημειώθηκε όταν για, άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το αυτοκίνητο, προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε δέντρο, με αποτέλεσμα ο οδηγός να εκτοξευτεί από το όχημα και να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο όχημα επέβαινε και η σύζυγός του άτυχου οδηγού, η οποία τραυματίστηκε. Η αδερφή του Κατερίνα Μονογυιού είναι βουλευτής Κυκλάδων με τη ΝΔ και έχει μιλήσει μάλιστα, στο παρελθόν, σε συνέντευξή της, για τον αδερφό της ο οποίος συμμετείχε στο ριάλιτι The Wall.

Ο 45χρονος άνδρας, πατέρας δυο παιδιών, ήταν ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος ρούχων στη Μύκονο και έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι The Wall που παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το 2003 στον ΑΝΤ1. Μέσα στο ριάλιτι, μάλιστα, είχε ζήσει ένα δυνατό έρωτα με τη συμπαίκτρια του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου.

«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως, απορώ πως πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είχε πει η Κατερίνα Μονογυιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ