Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης στην Παραλιακή. Ο 45χρονος αδελφός της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης, έχασε τη ζωή του στη Βούλα.

Έπειτα από σφοδρή σύγκρουση, η Ferrari του τυλίχθηκε στις φλόγες και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για τον 45χρονο, Γιώργο (Τζώρτζης) Μονογυιό, ο οποίος είναι αδελφός της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο όχημα επέβαινε και η σύζυγός του άτυχου οδηγού, η οποία είναι τραυματισμένη αλλά έχει τις αισθήσεις της. Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, σε απόσταση λίγων μέτρων από τη διασταύρωση της Παραλιακής με τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν ένας από τους παίκτες του ριάλιτι «The Wall» . η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show», όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον αδελφό της.

«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πώς πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είχε δηλώσει η Κατερίνα Μονογυιού.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» το πρωί της Παρασκευής;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ