Το βράδυ της Πέμπτης, ο επιχειρηματίας Τζώρτζης Μονογυιός, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Βούλα. To δυστύχημα συνέβη μόλις λίγα λεπτά αφού ο άτυχος άντρας είχε παραλάβει το νέο του super car. Oι φλόγες τύλιξαν αμέσως το πολυτελές αυτοκίνητο μετά την πρόσκρουση και τα βίντεο που αποτυπώνουν την τραγική στιγμή έχουν κατακλύσει τα social media. Με αφορμή το συμβάν, την Παρασκευή η εκπομπή «Ελένη» παρουσίασε τα τροχαία δυστυχήματα διάσημων Ελλήνων που σόκαραν το πανελλήνιο.

Η τραγική ανασκόπηση ξεκινά από τον χαμό του τράπερ MadClip που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο 34χρονος Πίτερ Αναστασόπουλος -όπως ήταν το πραγματικό του όνομα- έφυγε από τη ζωή μετά από θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που είχε στη Βουλιαγμένη, και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Αθηνάς και Φανερωμένης. Τραγική ειρωνεία; Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Mad Clip είχε βρεθεί μαζί με άλλα «αστέρια» της Panik, στον γάμο του φίλου και συνεργάτη τους Γιώργου Μπενιουδάκη με τη Λία Παπαδοπούλου PR manager της Panik. Εκεί μάλιστα έκανε και την τελευταία του εμφάνιση στη σκηνή τραγουδώντας για τους νεόνυμφους φίλους του μαζί με την Ελένη Φουρέιρα.

Από τους θανάτους ωστόσο που μας συγκλόνισαν ήταν και εκείνος του Παντελή Παντελίδη τον Φεβρουάριο του 2016 στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Το πόρισμα των εργαστηρίων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Τροχαία, έγραψε πως «οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν την ευρεία κατανάλωση αλκοόλ σε βαθμό που στέρησαν σε απόλυτο βαθμό τις οδηγικές ικανότητες του θύματος». Συγκεκριμένα, το πόρισμα ‘εκανε λόγο για ένα ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του Παντελίδη που έφθασε το 1,5 γραμμάριο ανά λίτρο αίματος, την στιγμή που το όριο είναι το 0,25. Αυτό το αποτέλεσμα σε συνάρτηση με την μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτυχθεί στο βαρύ όχημα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναλύσεις των αξιωματικών της Τροχαίας, αποτέλεσε και τον ουσιαστικό παράγοντα που προκάλεσε την τραγωδία….

Εξίσου σοκαριστικά ήταν και τα τροχαία με τους Τόμας Πρωτόπαππα, Κωσταντίνου Παπαχρόνη αλλά και του Πάνου Ζάρλα που έφυγε από τη ζωή ανήμερα στα γενέθλιά του 31 Μαΐου 2019.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ