Ο 22χρονος Ντένις Ρούτσι ήταν ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη. Ο νεαρός, που έμενε στη Θεσσαλονίκη, είχε πάει τριήμερο στην Αθήνα για να συναντήσει τη σύντροφό του, όταν στην επιστροφή ανέβηκε στο μοιραίο ρτένο.

Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Ρέντη την Πέμπτη 9 Μαρτίου για να συνοδεύσουν τον Ντένις Ρούτσι στην τελευταία του κατοικία.

Μάλιστα οι παρευρισκόμενοι κρατούσαν λευκά μπαλόνια και όταν η σορός βγήκε από τον Ιερό Ναό τα άφησαν να πετάξουν στον ουρανό.

Δείτε το βίντεο:

Πριν από μερικές ημέρες η μητέρα του Ντένις συγκλόνισε μιλώντας για την απώλεια που βιώνει στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Δυστυχώς έσβησε η ελπίδα. Είμαι γεμάτη οργή, θυμό, θλίψη, απίστευτο πόνο. Τι μπορεί να πει μια μάνα που έχασε το παιδί της. Θέλω να σας περιγράψω τη συζήτηση του μικρού μου γιου. Χθες το βράδυ πήγαμε στο διαμέρισμα του Ντένι να πάρουμε κάποια πράγματα.

Ξέσπασε και είπε στον πατέρα του: “Ξέρεις πόσο αγαπητός ήταν ο αδελφούλης μου. Από φίλους, από συναδέλφους παλιούς, συμμαθητές. Όλοι μου περιγράφουν ότι ήταν ένα παιδί πανέξυπνο εργατικό, βοηθούσε τους πάντες στη δουλειά. Ξέρεις πόσο υπερήφανο με έχει κάνει. Με πόση δύναμη θα συνεχίσω το έργο του. Καλό Παράδεισο να έχει το αγγελούδι μου. Μάλλον ήταν υπερβολικά καλός για αυτό τον κόσμο. Τον πήρε ο Θεούλης. Συλλυπητήρια, σε όλους τους γονείς. Δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ