H είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουλίου «πάγωσε» την Ελλάδα, αφού ο ίδιος ήταν όχι μόνο ένας θρύλος της ελληνικής μουσικής σκηνής αλλά και από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών.

O Τόλης Βοσκόπουλος με την Άντζελα Γκερέκου σε κοινή τους εμφάνιση το 2015.

Και μπορεί η συναρπαστική του ζωή να έμοιαζε με σενάριο κλασικής ελληνικής ταινίας του παλιού κινηματογράφου, αλλά ο έρωτας που σίγουρα τον σημάδεψε ήταν αυτός με την ηθοποιό και νυν Προέδρου του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος με την Άντζελα το 2014 όταν εκείνος εμφανιζόταν στο Baraonda.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 1995 όταν η Άντζελα Γκερέκου πήγε να ακούσει τον μεγάλο τροβαδούρο στην πρεμιέρα του στο κέντρο On The Rocks της Βάρκιζας και το κέντρο ήταν κατάμεστο από κόσμο. Η Άντζελα με την παρέα της, κατά τη διάρκεια του προγράμματος, έκαναν μια επίσκεψη στο καμαρίνι του Τόλη με τον ερμηνευτή να της λέει: «Τι μάτια είναι αυτά κοπελάρα μου!».

https://www.instagram.com/p/CDZhFFGJkLQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Παντρεύτηκαν μετά από ένα χρόνο γνωριμίας, στις 2 Αυγούστου 1996 στην Κέρκυρα με κουμπάρο τον δημοσιογράφο Τέρενς Κουίκ ενώ την ίδια χρονιά κυκλοφορεί το τραγούδι-ύμνος για τον έρωτά του με την Γκερέκου το «Γαλανομάτα μάγισσα» με τους στίχους να τα λένε όλα:

Πού κρυβόσουν τόσα χρόνια
σε ποια μαγικά σεντόνια,
σε ποια σύννεφα,
κι ήμουν μόνος μες στην μπόρα
μα η ζωή μου αρχίζει τώρα
από σήμερα.

Γαλανομάτα μάγισσα
να σ’ ανταμώσω άργησα
μα οι γραμμές στο χέρι μου
λένε θα γίνεις ταίρι μου.

https://www.instagram.com/p/CJOe8Lmlw6E/?utm_source=ig_web_copy_link

Η όμορφη τελετή έγινε στο νησί των Φαιάκων και ήταν το γεγονός εκείνης της χρονιάς. Για τον Τόλη ήταν ο τέταρτος γάμος ενώ για την Άντζελα ο δεύτερος. Το καλόγουστο μπεζ νυφικό της Άντζελας από τους Χάρη και Άγγελο, αλλά και το wet και κοντό hair look έκαναν αίσθηση, ενώ οι μόνοι επώνυμοι στο γάμο το γνωστό ντουέτο Ηλία Ψινάκη και Σάκη Ρουβά, που ήταν παρόντες λόγω της επικείμενης τότε συνεργασίας του Σάκη με τον Τόλη στο Ribas.

https://www.instagram.com/p/B3uWiSVlrtB/?utm_source=ig_web_copy_link

Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε το 2001 όταν γεννήθηκε η μοναχοκόρη τους Μαρία Βοσκοπούλου που έχει πάρει τα πανέμορφα μάτια της μητέρας της.

https://www.instagram.com/p/COqSyp9FuSu/?utm_source=ig_web_copy_link

Σήμερα η ίδια φαίνεται ότι κληρονόμησε και την καλλιτεχνική φλέβα των γονιών της, αφού η συμμετοχή της στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ έλαβε θετικές κριτικές με την ίδια να συνεχίζει την πορεία της στην υποκριτική με έναν ρόλο στην επερχόμενη τηλεοπτική μεταφορά του best seller της Βικόρια Χίσλοπ «Καρτ Ποστάλ» που έρχεται στην ΕΡΤ την επόμενη σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CPLUMIEF4i5/?utm_source=ig_web_copy_link

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ