Η 43χρονη Θεανώ, πέθανε από κορονοϊό στις 24 Νοεμβρίου, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Καβάλας. Η μητέρα δύο μικρών παιδιών, πέθανε μέσα σε τρεις εβδομάδες πριν προλάβει να εμβολιαστεί.

Η κηδεία της έγινε σήμερα σε στενό οικογενειακό κύκλο, νόσησε με κορωνοϊό, νοσηλεύτηκε 2 εβδομάδες στην απλή κλινική και τα ξημερώματα της Δευτέρας διασωληνώθηκε.

Η 43χρονη Θεανώ έγραψε, μέσα από το νοσοκομείο, γράμματα για τα παιδιά, τον άντρα και τα αδέλφια της. Λίγες ώρες πριν υποκύψει, η άτυχη γυναίκα κατέγραψε τις σκέψεις της.

Διαβάστε το γράμμα της:

«Είμαι 43 χρονών, έχω δύο μικρά παιδάκια. Τη Θεοδώρα μου και τον Γιαννάκη μου. Είμαι στο νοσοκομείο, στην πτέρυγα Covid στην Καβάλα. Αν είχα κάνει το εμβόλιο αυτήν την στιγμή μπορεί να μην ήμουν σε αυτήν την κατάσταση», γράφει η 43χρονη.

«Λίγο αυτά που άκουγα από τον έναν και τον άλλον, λίγο η αναβλητικότητά μου, δεν το έκανα. Τι κέρδισα; Δεν κέρδισα, το αντίθετο. Έχασα τη ζωή μου, τα παιδιά μου, την οικογένεια μου. Μια φορά μπήκα στο σύστημα και έβαλα τα στοιχεία μου για να το κάνω. Βγήκε το ΑstraΖeneca. Αστο λέω, άλλη φορά… Άλλη; Ποια άλλη; Δεν υπάρχει άλλη φορά», προσθέτει.

«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα οι γιατροί το λένε και εμείς δεν ακούμε… ακούμε τον έναν και τον άλλον, που δεν είναι γιατρός. Ο καθένας μας έχει ένα γιατρό που εμπιστεύεται. Ας τον ρωτήσει τι γίνεται στα νοσοκομεία», συνεχίζει η Θεανώ στο γράμμα της.

Το συγκλονιστικό μήνυμά της το ανήρτησε στο Facebook ο αδελφός της, Ανδρόνικος Σιβρόπουλος, με την ελπίδα να διαβαστεί και να γλιτώσει, όπως λέει, έστω κι ένα παιδί την ορφάνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ