Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για το αποτρόπαιο έγκλημα στην Κυψέλη που αποκαλύφθηκε σήμερα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» οι αρχές εντόπισαν το άψυχο σώμα ενός 7χρονου αγοριού στη βεράντα του σπιτιού της μητέρας του. Όπως έγινε γνωστό η γυναίκα -ελληνικής καταγωγής- και ο Πολωνός σύντροφός της έκρυψαν τα κόκαλα του παιδιού σε εργαλειοθήκη στο μπαλκόνι, μετά τον θάνατό του. Οργισμένο και το μήνυμα του Νίκου Κοκλώνη και άλλων για το αποτρόπαιο έγκλημα στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Πολωνός σύντροφος της μητέρας του παιδιού κακοποιούσε το αγοράκι και την αδελφή του, ασκώντας τους διάφορα βασανιστήρια. Ο μικρός μάλιστα ξεψύχησε πριν από πέντε χρόνια, όταν ο άνδρας τον είχε φιμώσει και τον είχε βασανίσει. Η μητέρα του βρισκόταν δίπλα του και έπαιζε στον υπολογιστή της κι έπειτα βοήθησε τον σύντροφό της να «τακτοποιήσει» το θέμα.

Στην είδηση του αποτρόπαιου εγκλήματος, ξέσπασε οργή στα social media. Ανάμεσα σε αυτούς που αντέδρασαν στη δυσάρεστη είδηση ήταν και ο Νίκος Κοκλώνης. Με μήνυμά του στο Twitter ο ιδιοκτήτης της Barking Well ξέσπασε: «Ανθρωπόμορφα τέρατα που κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Χωρίς ψυχή, χωρίς κανένα ανθρώπινο χαρακτηριστικό πέρα απο τη μορφή».

«Τρόμος, φρίκη, ανατριχίλα μόνο», αναφέρει στη συνέχεια το μήνυμα του Νίκου Κοκλώνη για το έγκλημα στην Κυψέλη.

Την ίδια στιγμή το Twitter παίρνει «φωτιά» με τα οργισμένα μηνύματα για το έγκλημα. Η άδικος χαμός του 7χρονου αγοριού ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τον κόσμο να ζητά την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, που ομολόγησαν το έγκλημά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ