Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατο ενός 7χρονου αγοριού στην Κυψέλη. Μητέρα άφησε το 7χρονο αγόρι της να ξεψυχήσει έπειτα από βασανιστήρια που του έκανε ο σύντροφός της και το έκρυβε για πέντε χρόνια στο μπαλκόνι το σπιτιού της. Η φρικιαστική τραγωδία ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ώρες, όταν οι Αρχές συνέλαβαν την Ελληνίδα μητέρα και τον Πολωνό σύντροφό της κι εκείνοι ομολόγησαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το «Πρώτο Θέμα» σήμερα Σάββατο 12/2 συνελήφθη η Ελληνίδα μητέρα και ο Πολωνός εραστής της, ομολόγησαν την πράξη τους και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

«Εδώ και 2-3 μέρες άντρες της Ασφάλειας παρακολουθούσαν το διαμέρισμα που έμενε το ζευγάρι. Σήμερα 6-7 άτομα ήρθαν από εδώ, έψαξαν το διαμέρισμα και μετά τους συνέλαβαν. Δεν γνωρίζω κάτι άλλο. Το ζευγάρι έμενε εδώ περίπου έναν χρόνο», λέει χαρακτηριστικά γείτονας του ζευγαριού.

Η φρικαλέα ιστορία, ξεκινάει πέντε χρόνια πριν. Όταν το 7χρονο αγοράκι εξαφανίστηκε, η Ελληνίδα μητέρα ισχυρίστηκε ότι το παιδί το είχε ο πατέρας του, ο πρώην σύζυγος της στην Πολωνία. Οι αστυνομικοί όμως δεν πείστηκαν, έψαξαν την υπόθεση και όταν διαπίστωσαν πως το παιδάκι ήταν θαμμένο σε μια εργαλειοθήκη στη βεράντα του διαμερίσματος στην οδό Αστυπάλαιας στην Κυψέλη και πέρασαν χειροπέδες στην μητέρα και τον σύντροφο της.

Τα βασανιστήρια στο άτυχο αγοράκι

Όπως έγινε γνωστό, ο Πολωνός οικοδόμος φίμωσε με μονωτική ταινία το 7χρονο αγοράκι για να το τιμωρήσει, η Ελληνίδα μητέρα του έπαιζε ακριβώς δίπλα παιχνίδια στον υπολογιστή και όταν το αγοράκι ξεψύχησε της είπε με ψυχρή φωνή «Θα το τακτοποιήσω» και αφού η ίδια δέχθηκε τον βοήθησε να το κάνει.

Ο 34χρονος δολοφόνος, κατασκεύασε μια τσιμεντένια λάρνακα και τοποθέτησε το άψυχο κορμάκι του παιδιού.

Κακοποιητική συμπεριφορά είχε δεχθεί και το άλλο παιδί της δράστιδας, ένα κοριτσάκι, το οποίο πήγε το 2018 σχολείο άγρια κακοποιημένο με αποτέλεσμα οι δάσκαλοι να ενημερώσουν την εισαγγελία ανηλίκων, και το παιδί να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ