Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το πόνο των γονιών που έχασαν τα παιδιά τους ξαφνικά στο τραγικό δυστύχημα με τα τρένα στα Τέμπη. Κανείς δεν μπορεί να αντέξει την σκληρή αλήθεια, ότι αυτά τα λαμπερά χαμόγελα των παιδιών σίγησαν.

Ανάμεσα σ΄αυτά και των δίδυμων κοριτσιών Θώμη και Χρύσα από το Καστράκι που μαζί με την εξαδέλφη τους Αναστασία Πλακιά έχασαν τη ζωή της τη μοιραία νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το trikalanews οι κηδείες των τριών κοριτσιών έγιναν σήμερα Δευτέρα σε κλειστό οικογενειακό κύκλο έτσι ακριβώς όπως επιθυμούσε η οικογένεια, χωρίς φωτογράφους και μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η νεκρώσιμες ακολουθίες έγιναν στο εκκλησάκι του Κοιμητηρίου στο Καστράκι Καλαμπάκας.

Όπως γράφει το τοπικό site τόσο οι συμπολίτες των δυο οικογενειών όσο και ο τύπος σεβάστηκαν την επιθυμία τους. Το κλίμα στο χωριό βαρύ. Για τα νιάτα, την ομορφιά, τα χαμόγελα, τα όνειρα που σε ένα βράδυ έσβησαν. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα ξανά δει τα τρία αγγελούδια που χάριζαν ζωή στις οικογένειές τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ