Ένας άνδρας Πρωταθλητής του ΜΜΑ εισέβαλλε σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη με όπλο και πυροβόλησε τη πρώην σύντροφό του, τραυμάτισε την ανήλικη κόρη της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο 37χρονος εισέβαλε στο ουζερί που διατηρεί η 39χρονη πρώην σύντροφος του, την πυροβόλησε με κοντόκανη καραμπίνα στην κοιλιά. Από τον πυροβολισμό, τραυματίστηκε και η 17χρονη κόρη της.

Πρόκειται για τον Λεοντή Βοριά, ο οποίος στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς το μέρος του και αυτοκτόνησε. Ο ίδιος μάλιστα πριν την επίθεση είχε γράψει ένα μήνυμα όλο νόημα στο facebook.

Ο δράστης είχε γράψει: «Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα. Το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ μου είναι ο θάνατος. Δεν ξέρω εσείς τι κάνετε»

Η 41χρονη στη συνέχεια μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”, ενώ ο χώρος του εγκλήματος έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα. «Είχαν αρκετό καιρό σχέση, όμως πρόσφατα η Β. τον είχε χωρίσει. Είχε πει στο παρελθόν πως αν τον αφήσει θα τη σκοτώσει. Ήταν πάρα πολύ δυνατός, μπορούσε να βάλει κάτω 50 άτομα. Μία φορά έσπασε τις χειροπέδες που του είχαν βάλει αστυνομικοί. Είχαν συχνά μεταξύ τους επεισόδια εδώ στο καφέ», δήλωσε στο thestival άνθρωπος που γνώριζε το ζευγάρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ