Τι βράδυ της Τετάρτης έγινε γνωστό πως ένας άνδρας Πρωταθλητής του ΜΜΑ εισέβαλε σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη με όπλο και πυροβόλησε τη πρώην σύντροφό του, τραυμάτισε την ανήλικη κόρη της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο 37χρονος εισέβαλε στο ουζερί που διατηρεί η 39χρονη πρώην σύντροφος του, την πυροβόλησε με κοντόκανη καραμπίνα στην κοιλιά. Από τον πυροβολισμό, τραυματίστηκε και η 17χρονη κόρη της.

Πρόκειται για τον Λεοντή Βοριά, ο οποίος στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς το μέρος του και αυτοκτόνησε. Ο ίδιος μάλιστα πριν την επίθεση είχε γράψει ένα μήνυμα όλο νόημα στο facebook.

Ο δράστης είχε γράψει: «Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα. Το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ μου είναι ο θάνατος. Δεν ξέρω εσείς τι κάνετε»

Δυστυχώς η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της., Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η 41χρονη φοβόταν για τη ζωή της. Μάλιστα, η άτυχη γυναίκα έλεγε σε στενούς της ανθρώπους ότι μπορεί ακόμα και να την σκοτώσει ο πρώην σύντροφός της.

Όπως λέει η φίλη και δικηγόρος της 41χρονης μητέρας τριών παιδιών, η γυναίκα είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να απαλλαγεί από τον πυγμάχο που συνεχώς προκαλούσε επεισόδια και προβλήματα.

«Είχαν σχέση τρία χρόνια και είχαμε κάνει ασφαλιστικά μέτρα τον Ιανουάριο. Εκείνη την ώρα γυρνούσα στο σπίτι και άκουσα τον δεύτερο πυροβολισμό και πίστεψα ότι μπορεί να ήταν αυτός. Ο κόσμος βγήκε έξω, η μία της η κόρη είχε αίματα στην μπλούζα και η πιο μικρή μιλούσε στο τηλέφωνο και έλεγε ‘’πυροβόλησαν την μαμά’’», αναφέρει. 

Δείτε τα σχετικό βίντεο: