Ο Θέμης Αδαμαντίδης καταγγέλθηκε από την Βαρβάρα Κίρκη για ξυλοδαρμό και συνελήφθη από αστυνομικούς στους Αμπελοκήπους. Το πρωί του περασμένου Σαββάτου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που του άσκησε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση.

Ο εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του στα 100 μέτρα. Στις 14 Ιουλίου 2022 θα πραγματοποιηθεί το δικαστήριό του και πέντε μάρτυρες θα σταθούν στο πλευρό του τραγουδιστή και θα καταθέσουν υπέρ του εκείνη την ημέρα.

Ένας από αυτούς είναι ο μεγάλος γιος του Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος θα βρεθεί εκεί προκειμένου να καταθέσει πως ποτέ δεν έχει χρησιμοποιήσει βία εναντίον κάποιας γυναίκας, αλλά και η πρώην σύζυγός του και μητέρα του γιου του.

Ανάμεσά τους βρίσκεται ακόμη μια πρώην σύντροφος του τραγουδιστή, η οποία μάλιστα έχει αποκτήσει κι ένα παιδί μαζί του, αλλά και δύο φίλοι του, με τον έναν εξ’ αυτών να είναι μάλιστα αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας.

Ακόμη ο Αλέξης Κούγιας στις χθεσινές δηλώσεις έξω από το δικαστήριο ανέφερε ότι οι φωτογραφίες της μηνύτριας με τους μώλωπες στο πρόσωπο δεν έχουν σχέση με τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Η Βαρβάρα Κίρκη έκανε μια αποκλειστική δήλωση στην Έλενα Πολυκάρπου και την εκπομπή «Super Κατερίνα» και απηύθυνε έκκληση στον κόσμο, αλλά και στον οδηγό ταξί που ήταν παρών στο συμβάν να βγει να καταθέσει.

«Κάνω έκκληση να βρεθεί ο αυτοκινητιστής που μπροστά στα μάτια του ο Θέμης Αδαμαντίδης με χτύπησε. Ο συγκεκριμένος μάρτυρας βρισκόταν μπροστά στο περιστατικό στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας, την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 1:30 τα ξημερώματα.

Επίσης θέλω να διευκρινήσω ότι τα χρήματα που έστελνα στην πρώην σύντροφο του Θέμη, Αναστασία Στεφάνοβα, τα έστελνα κατ’ εντολή του τραγουδιστή. δεν το έκανα αυθαίρετα. το ίδιο συνέβαινε και στην πρώτη σύζυγο του Θέμη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ