Νέες εξελίξεις είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, σε ότι αφορά το θέμα του θανάτου των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα. Στην εκπομπή «To Πρωινό» μίλησε την Πέμπτη ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, κ. Χρήστος Ρουγκάλας. Ο ίδιος απάντησε στη μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του οι γονείς της Πάτρας που έχασαν τα τρία κορίτσια τους.

Ο απόστρατος της Ελληνικής Αστυνομίας, Χρήστος Ρουγκάλας, που βρίσκεται στην Πάτρα, δήλωσε δημόσια πως πιστεύει ότι η μητέρα είναι αυτή που εμπλέκεται στον θάνατο των κοριτσιών. Mεταξύ άλλων τόνισε πως η αλήθεια στην υπόθεση των γονιών της Πάτρας που έχασαν τα τρία τους κορίτσια, «η αλήθεια θα λάμψει».

Ο κ. Ρουγκάλας μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Το πρωινό», τονίζοντας: «Αυτό είναι το ένστικτό μου, η πεποίθησή μου. Από αυτά που έχω δει και έχω διαβάσει τα συμπεραίνω αυτά. Η γλώσσα του σώματος της μητέρας και του πατέρα πολλές φορές μιλάει κύριε Λιάγκα. Η απολογία θα είναι το τελευταίο που θα γίνει όταν θα κληθούν οι γονείς… Θέλω να παροτρύνω ανθρώπους στην Πάτρα να ανοίξουν τα στόματα. Να ξεκινήσουν να λαμβάνονται υπόψη οι καταθέσεις γιατρών, ανθρώπων που γνωρίζουν πράγματα».

Μετά από όλα αυτά που έγραψε και είπε ο Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ, ο δικηγόρος της οικογένειας κατέθεσε την πρώτη μήνυση σε βάρος του για συκοφαντική δυσφήμιση. Ο κύριος Ρουγκάλας τόνισε στην εκπομπή «Το πρωινό» και σε σχετική ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα, «Τι να φοβηθώ;».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ