Οι έρευνες συνεχίζονται και όλο και περισσότερα στοιχεία φαίνεται να βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες. Ο θάνατος των τριών παιδιών στην Πάτρα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και οι Αρχές ψάχνουν για απαντήσεις. Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα» δίνεται παράταση στο θρίλερ με τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, καθώς οι τοξικολογικές της εξετάσεις έχουν πάει σε εξειδικευμένο εργαστήριο στο εξωτερικό.

Παρόλο που αρχικά υπήρχε η εντύπωση πως οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας θα αναμένονταν μέχρι τέλος του μήνα, πλέον οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αποτελέσματα θα καθυστερήσουν ακόμη περισσότερο. Παράλληλα η κοινή γνώμη αναμένει και τις καταθέσεις όλων των εμπλεκόμενων ατόμων. Στόχος είναι να διαφωτιστούν όλες οι πτυχές της πολύκροτης υπόθεσης.

Οι δυο γονείς βρίσκονται κλεισμένοι στο σπίτι τους και περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων της 9χρονης. Την ίδια στιγμή ο πατέρας σε δηλώσεις του συνέστησε σε όλους σιωπή και σεβασμό για το δράμα που περνούν μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Αξίζει να αναφερθεί μάλιστα, ότι οι Αρχές ερευνούν και τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών του ζευγαριού: της 3,5 χρόνων Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Ακόμη, η αδερφή της μητέρας των παιδιών σε δηλώσεις της προσπάθησε να εξηγήσει για το θέμα που προέκυψε με την ώρα κλήσης του ΕΚΑΒ στο θάνατο της μόλις 6 μηνών Ίριδας. «Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια που είμαστε και μπαινοβγαίνουμε σε νοσοκομεία. Το να μπερδέψουμε λίγο την ώρα είναι λογικό. Τώρα πέντε λεπτά πάνω, πέντε λεπτά κάτω, μισή ώρα πάνω, μισή ώρα κάτω, είναι λογικό. Δεν έχουμε κάποιο χαρτί στο χέρι μας για να διαβάσουμε ακριβώς τι έχουμε πει. Το θέμα δεν ήταν ακριβώς τι ώρα ήταν αλλά πώς το ζήσαμε και πώς κινηθήκαμε εκείνη τη στιγμή. Υπάρχουν όλα καταγεγραμμένα στο ΕΚΑΒ», ανέφερε η αδερφή της μητέρας των τριών κοριτσιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ