Ο εν αποστρατεία αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, Θανάσης Kατερινόπουλος, είναι ένα από τα πρόσωπα που το τηλεοπτικό κοινό έχει ξεχωρίσει για την ευθύτητα που τον χαρακτηρίζει και τα εύστοχα σχόλια που κάνει σε δύσκολες υποθέσεις της επικαιρότητας.

Ιδιαιτέρως μέσα από τη συνεργασία χρόνων που είχε με την Αγγελική Νικολούλη και τις παρεμβάσεις του στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί στενά και συμβάλλει με τις παρατηρήσεις του στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Σήμερα ο Θανάσης Kατερινόπουλος θέλησε να ευχηθεί μέσα από μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter η Μεγάλη εβδομάδα να είναι μια εβδομάδα αποκαλύψεων για την υπόθεση θανάτου των τριών ανήλικων κοριτσιών.

Συγκεκριμένα ο ίδιος έγραψε: «Καλημέρα σε όλες και όλους. Καλή Κυριακή και να ευχηθούμε η Μ. Εβδομάδα να είναι εβδομάδα εξελίξεων και αποτελεσμάτων για τα τρία Αγγελούδια».

Ο Θανάσης Kατερινόπουλος είναι ο άνθρωπος που έχει ερευνήσει τα πάντα γύρω από την πολύκροτη υπόθεση. Μιλώντας στο ΟΚ! έδωσε τις δικές του εκτιμήσεις για τους θανάτους των τριών κοριτσιών και αποκάλυψε όσα θα απασχολήσουν την κοινή γνώμη το επόμενο διάστημα.

Έχοντας περάσει από ειδική εκπαίδευση πάνω στη γλώσσα του σώματος, ο Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρεται συχνά σε αυτή τονίζοντας τα στοιχεία που του γεννούν ερωτηματικά. Στην περίπτωση του πατέρα στην υπόθεση της Πάτρας, Μάνου Δασκαλάκη και της στάσης του στις συνεντεύξεις, ο Θανάσης Κατερινόπουλος δηλώνει: «Καταρχάς, άλλα λέει το σώμα του κι άλλα η γλώσσα του. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Πάμε και ένα βήμα παραπέρα.

Στην κατάθεσή του στην ανακρίτρια και σύμφωνα με αυτά που είδαν το φως στηρίζει ουσιαστικά την εν διαστάσει σύζυγό του. Όταν όμως βγαίνει στα διάφορα μέσα ενημέρωσης, δείχνει το ακριβώς αντίθετο. Φαίνεται δηλαδή σαν να έχουμε μια διπλή προσωπικότητα. Ε, δεν νομίζω ότι είναι διπολικός ο άνθρωπος. Απλά προφανώς έχει τους δικούς του λόγους σκοπιμότητας και για αυτό άλλα λέει στους ανακριτές κι άλλα στην κοινή γνώμη. Στην κοινή γνώμη λέει αυτά που θέλει να ακούσει η κοινή γνώμη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ