Ο Θανάσης Κατερινόπουλος είναι ο άνθρωπος που έχει ερευνήσει τα πάντα γύρω από την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, που κάποιοι χαρακτηρίζουν ως «το έγκλημα του αιώνα». Μιλώντας στο ΟΚ! δίνει τις δικές του εκτιμήσεις για τους θανάτους των τριών κοριτσιών και αποκαλύπτει όσα θα απασχολήσουν την κοινή γνώμη το επόμενο διάστημα. Έχοντας περάσει από ειδική εκπαίδευση πάνω στη γλώσσα του σώματος, ο Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρεται συχνά σε αυτή τονίζοντας τα στοιχεία που του γεννούν ερωτηματικά. Στην περίπτωση του πατέρα στην υπόθεση της Πάτρας, Μάνου Δασκαλάκη και της στάσης του στις συνεντεύξεις, ο Θανάσης Κατερινόπουλος δηλώνει: «Καταρχάς, άλλα λέει το σώμα του κι άλλα η γλώσσα του. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Πάμε και ένα βήμα παραπέρα.

Στην κατάθεσή του στην ανακρίτρια και σύμφωνα με αυτά που είδαν το φως στηρίζει ουσιαστικά την εν διαστάσει σύζυγό του. Όταν όμως βγαίνει στα διάφορα μέσα ενημέρωσης, δείχνει το ακριβώς αντίθετο. Φαίνεται δηλαδή σαν να έχουμε μια διπλή προσωπικότητα. Ε, δεν νομίζω ότι είναι διπολικός ο άνθρωπος. Απλά προφανώς έχει τους δικούς του λόγους σκοπιμότητας και για αυτό άλλα λέει στους ανακριτές κι άλλα στην κοινή γνώμη. Στην κοινή γνώμη λέει αυτά που θέλει να ακούσει η κοινή γνώμη.

Αυτά λοιπόν σε συνδυασμό με τον μεγάλο πόνο, τη μεγάλη θλίψη και την αντίστοιχη οργή που τον «διακρίνει» –αν βλέπετε κάτι τέτοιο εσείς στις οθόνες σας, τότε εγώ μάλλον είμαι τρελός– με οδηγούν στο να πιστεύω ότι εξυπηρετεί κάποια σκοπιμότητα. Αυτό βέβαια το γνωρίζει μόνο αυτός, η σύζυγός του και ίσως κάποιοι άνθρωποι του στενού τους περιβάλλοντος. Πάντως αυτές δεν είναι δηλώσεις, ούτε αυτή είναι εικόνα ενός ανθρώπου που πραγματικά πονάει για τα αγαπημένα του παιδάκια», λέει ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ