Ο αδελφός της Σοφίας Ταχμαζίδη από τον Λαγκαδά που έχασε τη ζωή της στην δηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη ξέσπασε κατά των υπευθύνων.

Ο Βασίλης, μίλησε στο «Καλημέρα Ελλάδα» και ανέφερε: «Αυτή η τραγική κατάσταση επιτέλους να λάβει τέλος. Όχι μόνο για τα τρένα, για τα τρένα το μάθαμε το χάλι τους, ξεγυμνώθηκε η αλήθεια για το τι επικρατεί. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν αυτά τα πράγματα, όχι μόνο σε Μ.Μ.Μ. αλλά γενικότερα, όταν μιλάμε για ασφάλεια και ανθρώπινες ψυχές, αυτά τα θέματα πρέπει να είναι ακλόνητα. Επιτέλους αυτή η χώρα ας έρθει εκεί που της αξίζει κι όχι εκεί που την έχουν καταντήσει.

Να αφήσουν τους δικαστές και τους εισαγγελείς και όλους τους αρμόδιους, να κάνουν σωστά χωρίς κατευθύνσεις και χωρίς φόβο. Να ανοίξουν τα ριμαδοκελιά των φυλακών για τους πολιτικούς, τι είναι αυτοί;  Δεν έχουν ποινικές ευθύνες; Την επόμενη ημέρα σκέφτονται. Ακόμα και αυτό ξεφτίλα είναι. Ποιες είναι οι συνέπειές τους; Τι να τα κάνω εγώ τα συλλυπητήρια, που τους τα γράφουν επικοινωνιολόγοι και τα μαθαίνουν ποιηματάκι. Δεν μιλάω μόνο για την τωρινή κυβέρνηση.

Το θέμα είναι ότι η βεντάλια πρέπει να ξεδιπλωθεί και να ανοίξει και καθέτως προς τα πάνω. Πρέπει να φτάσουμε στον πυρήνα του κακού. Το χάλι φανερώθηκε» είπε ο αδελφός της Σοφίας Ταχματζίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ