Ο αδελφός της Αθηνάς Κατσάρα που σκοτώθηκε στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Πέμπτης.

Ο ίδιος τόνισε συγκλονισμένος: «Είναι δύσκολο που βγήκα να μιλήσω. Θέλω μόνο να συνεχίσετέ εσείς οι δημοσιογράφοι να προβάλλετε το θέμα, να το βγάζετε στο φως και κάποιος επιτέλους να πει φυλακή, Να τιμωρηθεί,. Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία,. Την τιμωρία την έχουμε εμείς, η μάνα μου, ο πατέρας μου, ο γαμπρός, οι συγγενείς. Δεν είναι μόνο ο σταθμάρχης, ο μηχανοδηγός, είναι πάρα πολλοί αυτοί που φταίνε. να ανάβετε ένα κεράκι για αυτά τα θύματα. Ήταν τόσο νέοι όλοι, με οικογένειες. Είναι κρίμα να ξεχαστούν».

Θυμίζουμε πως την Τετάρτη, ο σύζυγος της 34χρονης γυναίκας έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media. Ο ίδιος ήταν και ο ίδιος επιβάτης της μοιραίας αμαξοστοιχίας και νοσηλεύτηκε τραυματισμένος. Το παιδί τους είναι 2 ετών.

Ο ίδιο έγραψε: «Γυναίκα της ζωής μου, διαμάντι μου, καλύτερη μανούλα του κόσμου, δεν έχω δύναμη να γράψω πολλά, θα σου πω ότι για εμένα είσαι η καλύτερη σύζυγος του κόσμου και για τον Χρήστο μας η καλύτερη μανούλα που θα μπορούσε να έχει… Ζητάω δύναμη από τον Θεό να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου για να μεγαλώσω τον Χρήστο μας όπως εσύ ήθελες, δεν θα σου πω αντίο, αλλά Χριστός Ανέστη, γιατί μια μέρα είμαι σίγουρος ότι θα ξανασυναντηθούμε…»Σ’ αγαπάμε πολύ μέχρι εκεί ψηλά στον ουρανό που είσαι… να μας προσέχεις και να δώσεις ένα φιλί στην αγαπημένη σου πεθερούλα…».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ