Συγκλονίζει η αδερφή της Κλαούντια Λάτα μιλώντας για το δυστύχημα στα Τέμπη που έμελλε να κόψει το νήμα της ζωής της άτυχης κοπέλας.

Η αδερφή της Κλαούντια Λάτα μιλώντας στη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη για το T-Live ξέσπασε τονίζοντας ότι «ήταν ένα έγκλημα».

«Ήξερα ακριβώς πού καθόταν», δηλώνει η αδερφή της Κλαούντια

«Η αδελφή μου δεν είχε έρθει στην Αθήνα αλλά στην Πάτρα. Ήμασταν μαζί το τριήμερο στο καρναβάλι. Κλείσαμε τα εισιτήρια με λεωφορείο και ήθελε να κλείσει και επιστροφή αλλά δεν βρίσκαμε. Έτσι καταλήξαμε στο τρένο. Το τελευταίο διάστημα η αδελφή μου είχε εξετάσεις και δεν ερχόταν στη Λάρισα, αλλά ούτε στην Πάτρα να με δει. Ήθελε να ‘ναι σπίτι μόνη της γιατί είχε τα μαθήματά της. Έτσι ήθελε να ξεσκάσει και ήρθε στην Πάτρα. Περάσαμε πολύ ωραία.

Όταν ήταν στο τρένο, μιλήσαμε τηλεφωνικά και μου είπε ότι ήταν στο Παλαιοφάρσαλο κι ότι είχαν καθυστέρηση. Ήξερα ακριβώς που καθόταν. Και η μαμά μου είχε μιλήσει με βιντεοκλήση με την αδελφή μου. Δεν είχε καλό σήμα. Καθόταν στο κυλικείο με το αγόρι της.

Τελευταία στιγμή ήταν σαν να ένιωθε κάτι κι είπε στο αγόρι της να βρει θέση στα πίσω βαγόνια γιατί το τρένο ήταν γεμάτο. Είχαν πολλές ώρες στο κυλικείο και ένιωθε κούραση. Έφυγε το αγόρι της κι εκείνη έμεινε εκεί. Έκανε 10 βήματα το αγόρι της και τότε έγινε η σύγκρουση.

Σίγουρα ήταν ένα έγκλημα, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Όση θλίψη νιώθουμε, τόσο περισσότερη οργή έχουμε. Θέλουμε το θέμα να μην ξεχαστεί» δήλωσε στην κάμερα του T Live.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ