Ο σύντροφος της αδικοχαμένης Κλαούντια Λάτα, μίλησε, για την εμπειρία του από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, στην εκπομπή T Live.

H αγαπημένη του έφυγε από τη ζωή ενώ αυτός σώθηκε γιατί σηκώθηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη σύγκρουση και κατευθύνθηκε από το κυλικείο προς τα πίσω βαγόνια.

«Της είπα ότι θα πάω να ψάξω για θέσεις σε 10 λεπτά. Εκείνη με κοίταξε με επίμονο βλέμμα και μου “πήγαινε τώρα”. Εγώ παραξενεύτηκα με τον τρόπο ομιλίας της και χωρίς δεύτερη σκέψη σηκώθηκα. Την είδα που μου χαμογέλασε, της χαμογέλασα κι εγώ και έκανα το πολύ 15 βήματα στο τρίτο βαγόνι. Τότε αισθάνθηκα ένα μπαμ, πετάχτηκα αρκετά μέτρα προς τα πίσω με την πλάτη και λιποθύμησα.

Δεν πίστευα την εικόνα που είδα. Δεν κατάλαβα καν τι είχε συμβεί, απλά ένιωσα μία μάζα σιδερικών να έρχεται κατά πάνω μου και να με τσαλαπατάει. Ευτυχώς είχα Άγιο και δεν τραυματίστηκα. Εγώ ξύπνησα λόγω των καπνών. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζω αναπνευστικά προβλήματα. Άρχισαν να με κλωτσάνε κάποια πόδια μέσα από τα σίδερα. Σε κάποια φάση, έκλεισα τα μάτια μου, έφυγε ένα δάκρυ και είπα ότι θα καώ ζωντανός.

Ταυτόχρονα σκεφτόμουν την Κλαούντια. Δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί γιατί ήταν όλα σκοτεινά. Το μόνο φως ήταν από τη φωτιά. Εγώ είχα απλά σοκαριστεί. Κάποιοι φώναζαν “καιγόμαστε, βοήθεια θα πεθάνουμε”. Νόμιζα ότι ήμουν σε ένα όνειρο και θα ξυπνήσω», εξομολογήθηκε ο σύντροφος της Κλαούντια Λάτα.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ