Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η κοπέλα που πριν από 16 μήνες δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι και πριν από λίγες μέρες συγκλόνισε το πανελλήνιο, καθώς εμφανίστηκε στο δικαστήριο να αντιμετωπίσει την κατηγορούμενη, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha.

Η Ιωάννα αποκάλυψε στην Κατερίνα Καινούργιου πως έχει δεχθεί μεγάλο κύμα αγάπης από τον κόσμο: «Θέλω να πω τόσα πολλά σε όλους τους ανθρώπους που με έχουν βοηθήσει και με έχουν στηρίξει. Θέλω να τους πω πόσο σημαντικό είναι για εμένα και πόσο μου έχουν δώσει δύναμη να το αντιμετωπίσω όλο αυτό. Το κάθε μήνυμα και η κάθε λέξη που μου λένε είναι σημαντική. Είναι ουσιαστικά δίπλα μου. Όλο αυτό το διάστημα που είμαι μόνη και αποκλεισμένη, δεν έχω νιώσει μόνη».

Η κοπέλα ευχαρίστησε τον κόσμο και για την οικονομική βοήθεια που έχει δεχθεί.

Με τη σειρά της, συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε: «Θες να σου πω κάτι; Όσο καιρό επικοινωνώ με τη Σόνια που ξέρω ότι έχεις την επαφή και ήθελα να έρθω κοντά για να κάνουμε αυτήν την κουβέντα ήμουν αγχωμένη. Τώρα που σε γνώρισα από κοντά θέλω να σου πω ότι γνώρισα το πιο γλυκό πλάσμα στη ζωή μου. Έχεις μάτια με απίστευτη ειλικρίνεια, με τιμάς απίστευτα που μου ανοίγεις την καρδιά σου. Θέλω να σε πάρω μια αγκαλιά και να σου πω ότι είσαι η πιο όμορφη γυναίκα που έχω γνωρίσει κι αυτό βγαίνει από την ψυχή σου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ