Γνωστός Dj φέρεται να χτύπησε πρώην σύντροφό του σε κλαμπ. Η κοπέλα είναι γνωστό μοντέλο με καριέρα στο εξωτερικό και βρίσκεται σε σχέση με άνδρα που διοργανώνει πάρτι στην Αθήνα. «Μπροστά σε όλους τη γρονθοκόπησε, τη χτυπά. Και μετά ορμά και στον διοργανωτή του πάρτι. Η κοπέλα κατέληξε στο Α.Τ. Γλυφάδας αιμόφυρτη. Θα προχωρήσει σε μηνύσεις» μετέφερε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο δικηγόρος του Dj, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το περιστατικό και ανέφερε ότι στις 12 το μεσημέρι θα βρίσκονταν μπροστά στον Εισαγγελέα. «Πρόκειται για ένα περιστατικό που έγινε σε πολύ γνωστό μαγαζί των νοτίων προαστίων. Υπήρχε διαπληκτισμός μεταξύ του εντολέα μου. Η θέση του είναι ότι είναι συντετριμμένος για ό,τι έγινε. Είναι διαφοροποιημένα λίγο τα πραγματικά περιστατικά. Το θέμα είναι να δούμε την έκταση των χτυπημάτων και τι έγινε. Δεν υπάρχει άρνηση του περιστατικού. Απλώς νομίζω ότι έχουν πάρει λίγο μεγαλύτερη έκταση τα πράγματα. Ας περιμένουμε λίγο τις ιατροδικαστικές γιατί ξέρω ότι ο ένας άνθρωπος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο» ανέφερε ο συνήγορος του Dj, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Στη συνέχεια ο δικηγόρος Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης σημείωσε: «Η θέση του εντολέα μου για ό,τι προγενέστερο έχει αναφερθεί ότι δηλαδή είχε κακοποιητική συμπεριφορά είτε σε επίπεδο εξύβρισης είτε κακοποίησης σωματικής, είναι κάθετα αρνητικός, ουδέποτε έχει συμβεί κάτι τέτοιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ