Εκτάκτως στο νοσοκομείο εισήχθη εχθές το βράδυ η Φώφη Γεννηματά με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ υπεβλήθη σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις μετά τη διαπίστωση ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείο Ευαγγελισμός: «Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

Νωρίτερα σήμερα η κ. Γεννηματά με ανάρτησή της στο facebook ενημέρωσε για την κατάσταση της: «μια ξαφνική αδιαθεσία της τελευταίας στιγμής, μου στέρησε τη δυνατότητα χθες το βράδυ να είμαι ανάμεσα σε φίλους αγωνιστές και προοδευτικούς πολίτες στη Νέα Ιωνία. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου για την μαζική παρουσία τους, με τη δέσμευση ότι σύντομα θα βρεθούμε να δώσουμε τα χέρια και να ενώσουμε δυνάμεις για την ψυχή της Παράταξης και τη νίκη!»

Δεν θα είναι ξανά υποψήφια στις εκλογές του κόμματος.

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ