Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στον Στέλιο Σαμαρτζή μίλησε η μητέρα του Στιβ Μιλάτου. Η γυναίκα ισχυρίστηκε πως «δεν υπάρχει θέμα βιασμού» και πως η υπόθεση αυτή έχει προκαλέσει «πληγή» στην οικογένειά της.

«Έχω μιλήσει μαζί του. Τον είδα και έχει λυθεί το θέμα. Αύριο το μεσημέρι τελειώνουμε. Είναι σοκαρισμένος. Από τη στιγμή που η ιατροδικαστική έκθεση λέει ότι δεν υπάρχει βιασμός για ποια κατηγορία μιλάμε. Η κοπελιά μιλά για έναν βιασμό. Τον ψυχολογικό βιασμό που έκανε στον άντρα μου και σε εμένα και στο παιδί μου ποιος θα τον δει», ανέφερε αρχικά η μητέρα του Στιβ Μιλάτου.

Και συνέχισε: «Εγώ παράτησα τη δουλειά μου και είμαι στη Ρόδο και ο άνδρας μου έχει 18 πίεση. Εμένα με ενδιαφέρει να αποκατασταθεί αρχικά το όνομα του παιδιού μου. Έχει ήδη αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει κατηγορία. Το τι θα κάνω από εδώ και πέρα σίγουρα έχει να κάνει με το κορίτσι αυτό».

Τέλος, η μητέρα του πρώην πάικτη του Big Brother ανέφερε: «Για εμένα η ποινή σε αυτές τις περιπτώσεις να είναι όμοια του βιασμού. Μπορεί στον ψυχολογικό βιασμό να μην υπάρχουν αμυχιές που θα τις δει ο ιατροδικαστής, αλλά η πληγή που προκαλέιται είναι τεράστια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ