Στην ανακρίτρια βρέθηκε λίγο μετά τις 12 ο Μάνος Δασκαλάκης για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής. Έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων μαυροφορεμένος και μπήκε στο κτίριο χωρίς να δώσει σημασία στους δημοσιογράφους που περίμεναν απ’ έξω. Πίσω του ακολουθούσε ο δικηγόρους του,  Δημήτρης Καράμπελας. 

Στα δικαστήρια υπήρχε μάλιστα και συγκεντρωμένο πλήθος που τον αποδοκίμασε. Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα θα δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής. Ο ίδιος, έχει πλέον αποστασιοποιηθεί πλήρως από την 33χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, αμέσως μετά τη σύλληψή της και την απαγγελία κατηγορίας σε βάρος της.

Εκτός, από τη δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής που φαίνεται αποφασισμένος να υποβάλλει ο Μάνος Δασκαλάκης, η 18η τακτική ανακρίτρια που ερευνά την υπόθεση έχει προχωρήσει σε συγκεκριμένες ανακριτικές πράξεις.

Συγκεκριμένα, ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 33χρονης κατηγορουμένης. Σκοπός είναι να διευκρινιστεί πως η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη, την οποία χορήγησε σύμφωνα με το κατηγορητήριο, σε μεγάλη ποσότητα στην κόρη της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ