Άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τις σκηνές ζηλοτυπίας που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου. Όπως λέει ο μάρτυρας δεν ήθελε καμιά να πλησιάζει τον Μάνο, ωστόσο εκείνος ήθελε να διατηρήσει τις κοινωνικές επαφές του και αυτό αποτελούσε σημείο τριβής για το ζευγάρι.

«Η Ρούλα ζήλευε και τη σκιά της. Όχι μόνο στον γάμο, αλλά και από τη σχέση που είχαν. Ήταν πολύ εκρηκτική, πολύ δυναμική γυναίκα, πολύ σκληρός άνθρωπος και διεκδικητικός. Δεν ήθελε καμία να πλησιάζει τον Μάνο που είχε μια πέραση το παιδί. Είχε και σχέσεις πολλές. Ήταν ποδοσφαιριστής, τερματοφύλακας, ωραίο παιδί εμφανίσιμο. Ήταν περιζήτητος από τις κοπέλες της περιοχής. Όχι ότι τον βλέπαν σαν τον γαμπρό, αλλά η Ρούλα τον ζήλευε παθολογικά. Θυμάμαι στην αρχή της σχέσης τους και μετά όταν έμεινε έγκυος και παντρευτήκαν και έγινε και μεγάλο θέμα τότε στην Πάτρα, το έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες γιατί ο Μάνος ήταν ανερχόμενος τερματοφύλακας. Τότε η Ρούλα ουσιαστικά πήγαινε και έκανε τσαμπουκά με κάθε ευκαιρία στις δύο τρεις πρώην που ήξερε ότι ο Μάνος είχε σχέσεις. Γιατί η Ρούλα τον είχε χωρίσει από μια σχέση του και ήξερε μέσα της ότι είναι επιρρεπής ο Μάνος με το άλλο φύλο. Ότι θα μπορούσε κάποια να της τον πάρει. Όπως και εκείνη τον πήρε από μια άλλη κοπέλα.

Κάποια στιγμή που η Τζωρτζίνα είναι μωράκι επειδή ο Μάνος εξακολουθούσε να διατηρεί κοινωνικές και φιλικές σχέσεις με μια παρέα μέσα στην οποία βρισκόταν και μια πρώην σχέση του, η Ρούλα είχε κάνει μεγάλο χαμό. Ωστόσο, ο Μάνος δεν έδειχνε ότι καταπιεζόταν. Έπαιρνε τότε το παιδί και έβγαινε με τους φίλους του. Εκεί μπορεί να ήταν και οι κοπέλες οι πρώην που είχε σχέσεις. Αυτό τη Ρούλα την εξόργιζε. Την έκανε Ταύρο. Έτσι ήταν η σχέση τους όμως. Εκείνη πολύ κτητική και ζηλιάρα. Εκείνος ζαμάν φου, να δείχνει ότι δεν τον νοιάζει. Ότι έχουμε τον γάμο μας, την οικογένειά μας, αλλά είμαι και ένας άνθρωπος που πρέπει να βγαίνω, να κυκλοφορώ, να έχω σχέσεις στην πόλη. Εκείνη τον ήθελε ασφυκτικά πάνω της και αυτό ήταν που δημιουργούσε συνεχώς τριβές. Γιατί στα μάτια του Μάνου ξαφνικά εμφανιζόταν μια γυναίκα, ένας άνθρωπος πάρα πολύ σκληρός θα έλεγα και έτοιμος για όλα. Κι αυτό ίσως κάπου και τον κούραζε και τον φόβιζε», ανέφερε ο άνθρωπος από το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη στην εκπομπή για την υπόθεση της Πάτρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ