Μετά τον σάλο που προκλήθηκε και το ντόμινο των εξελίξεων με την αποπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τους «Ράδιο Αρβύλα», ο ακτιβιστής, Ηλίας Γκιώνης επέστρεψε με νέα ανάρτηση στο Instagram Story του. Ο άνθρωπος που διέρρευσε την πληροφορία, ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εμπλέκεται σε υπόθεση «revenge porn» αποκάλυψε ότι έκανε ο ίδιος την καταγγελία για να διασφαλιστεί η ανωνυμία της κοπέλας.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε την απομάκρυνση από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά από τις διαδικτυακές αποκαλύψεις του Ηλία Γκιώνη ότι ο παρουσιαστής έχει αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφίας, με πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ο Ηλίας Γκιώνης αναφερόμενος στην κοινότητα των social media, έκανε μία ανάρτηση λέγοντας «Κάπου εδώ να σας πω ότι σήμερα τα καταφέραμε όλα μαζί και μπράβο σε όλα σας. Επίσης κάπου εδώ να πούμε τον λόγο που έβγαλα εγώ το θέμα. Γιατί θέλαμε πρώτα απ’ όλα να μείνει προστατευμένη η κοπέλα, έπειτα για να είμαστε εμείς η κύρια πηγή είδησης και να μην παραποιηθεί η καταγγελία όπως και έγινε τελικά από αναπαραγωγές τρίτων. Τέλος γιατί η δημοσιογραφία στη χώρα μας έχει αποδείξει πόσο μη αναξιόπιστη και κίτρινη είναι πολλές φορές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ