Το θέμα των ημερών είναι από χθες η αποπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» λίγο αφότου έγινε γνωστό ότι εκείνος εμπλέκεται σε σοβαρή υπόθεση του «revenge porn» που είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από τα social media. Σήμερα όμως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με ένα κείμενό του μας έεδωσε την πρώτη του αντίδραση.

Όλα ξεκίνησαν από το Instagram του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη και αναπαράχθηκε στο Twitter. Ξετύλιγε την ιστορία με μία κοπέλα με την οποία γνωρίστηκε στην Αλόνησσο, όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διατηρεί εξοχική κατοικία, και δημιούργησε δεσμό. Αφού χώρισαν, ο δημοσιογράφος προχώρησε στη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών της, χωρίς την έγκρισή της, σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Αν και η ίδια φέρεται να του ζήτησε πολλάκις να κατεβάσει το υλικό, δεν το έκανε.

Αφού κινήθηκε νομικά και κατέθεσε μήνυση εναντίον του, εκείνος προσπάθησε να την προσεγγίσει ξανά, ζητώντας της όχι μόνο να τον συγχωρέσει, αλλά και να τον παντρευτεί. Λίγες ημέρες μετά και αφού εκείνη δέχτηκε να τα βρουν εξωδικαστικά, ανέτρεψε την πρότασή του και της είπε πως σκοπεύει να παντρευτεί μία άλλη γυναίκα, κόβοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο κάθε επικοινωνία μαζί της.

Ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της εκπομπής της Δευτέρας ανακοίνωσε πως ο Στάθης παναγιωτόπουλος δεν βρίσκεται πια στην ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα». Λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Η πρώτη αντίδραση του ίδιου όμως, έγινε γνωστή σήμερα το πρωί. Μέσα από την εκπομπή «Super Κατερινα» έγινε γνωστή η ανακοίνωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τον σάλο που προκλήθηκε. Ο ίδιος χαρακτηρίζει ως «ατόπημα» την πράξη του και ζητά δημόσια συγγνώμη.

Η ανάρτηση που έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και η πρώτη αντίδραση

«Με αφορμή καταγγελία που έφθασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εμένα, αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω τα εξής: Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα», ανέφερε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην πρώτη του αντίδραση.

Νέα καταγγελία εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ωστόσο, οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου δεν έχουν τέλος, αφού στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια νέα καταγγελία. Η τραγουδίστρια Chrysa αποκάλυψε τον χυδαίο τρόπο που την είχε προσεγγίσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ενώ ήταν ακόμη ανήλικη. Η συγκεκριμένη τραγουδίστρια μάλιστα είχε εμφανιστεί και στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το περιστατικό που συνέβη σε εκείνη: «Πέρα από τον στενό μου κύκλο δεν είχα μιλήσει σε κανέναν. Είναι μια τραυματική εμπειρία σε περίπτωση που κάποιος δεν το γνωρίζει. Οποιουδήποτε είδους λεκτική ή σεξουαλική παρενόχληση είναι δύσκολο να τη διαχειριστείς όταν είσαι ανήλικη. Δεν έχουμε βρεθεί ξανά από τότε. Τη μια φορά που βρεθήκαμε, έκανε ότι δεν με ήξερε. Όταν είχε γίνει το σκηνικό, εγώ είχα μάρτυρες γιατί το είχε κάνει μπροστά στους φίλους μου.

Αυτό που συνέβη ήταν να με προσεγγίσει αρχικά ευγενικά. Έπειτα μου είπε διάφορα πράγματα που δεν νομίζω ότι αρμόζουν στην τηλεόραση. Δεν με ακούμπησε καθόλου. Δεν θέλω να πω τι μου είπε. Ήμουν 17 χρόνων τότε. Δεν με ενδιαφέρει η προσωπική μου προβολή αυτήν τη στιγμή. Δεν βγαίνω να πω αυτά τα πράγματα για εμένα, αλλά για όλες τις γυναίκες που βρίσκονται εκεί έξω και έχουν βιώσει αυτό το πράγμα, είτε από τον ίδιο, είτε από άλλον. Θυμάμαι ακόμη πως είναι να τρέμεις ή ακόμη και να σιχαίνεσαι και τον εαυτό σου από αυτά που άκουσες και ένιωσες. Όλες οι γυναίκες πρέπει να βγουν να μιλήσουν για να μην υπάρξουν άλλες περιπτώσεις. Αυτό όταν σου συμβεί σε μικρή ηλικία μπορεί να σε στιγματίσει για πάντα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ