Μια από τις πρώην συντρόφους του Στάθη Παναγιωτόπουλου ζητά αποζημίωση 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη, καθώς εξακολουθεί να τη διασύρει στο διαδίκτυο με βίντεο της.

Ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και εξήγησε ότι: «Θα καταθέσει αγωγή αποζημίωσης για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί όπως μπορεί αυτή να προσδιοριστεί».

«Έστω σε οικονομικό επίπεδο. Θα είναι άνω των 200.000 ευρώ. Από εκεί και μετά η ζημία είναι ανεπανόρθωτη, δεν καλύπτεται με το οικονομικό» τόνισε.

Την ίδια στιγμή, η 30χρονη πρώην σύντροφός του, που πρώτη τον κατήγγειλε, λίγο πριν αρχίσει η δίκη κάνει έκκληση με εξώδικό της να προστατευτεί από τα μέσα.

Θυμίζουμε πως στις αρχές Ιανουαρίου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αρνήθηκε τις κατηγορίες στην απολογία του, ενώ ζήτησε συγγνώμη από την κοπέλα που έκανε την πρώτη καταγγελία. Στη συνέχεια ο παρουσιαστής προσπάθησε να εξηγήσει γιατί προχώρησε στην ανάρτηση των ροζ βίντεο. Αποκάλυψε μάλιστα ότι είχε επισκεφτεί ψυχίατρο ο οποίος του είχε πει ότι έχει «κάποια παρέκκλιση».

Το περιεχόμενό της δημοσιοποίησε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Αισθανόμουν ότι εκείνη την εποχή ήθελα μια σεξουαλική διέγερση με την ανάρτηση βίντεο. Δύο ανάρτησα, όλα ήταν το 2014-2015. Ένιωθα μια διέγερση διαβάζοντας τα ηλεκτρονικά σχόλια στις αναρτήσεις. Αυτή τη στιγμή που το σκέφτομαι πικραίνομαι πάρα πολύ και ντρέπομαι πάρα πολύ. Δεν είμαι αυτό το πράγμα το οποίο έκανα εδώ. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν είμαι τέτοιο άτομο. Μας διέγειρε και τους δύο η ιδέα του βίντεο. Δεν ήξερε ότι θα το αναρτήσω, ούτε συμφώνησε σε κάτι τέτοιο. Δε χρειάστηκε να την πείσω, φρόντισα να μην εμφανίζονται τα πρόσωπά μας», φέρεται να υποστήριξε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ