O Στάθης Παναγιωτόπουλος ζήτησε «συγγνώμη» πριν από την προφυλάκισή του, για το υλικό που ανάρτησε στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεση των πρώην συντρόφων του. Όπως φαίνεται όμως η 28χρονη καταγγέλουσα, η δεύτερη κοπέλα που τον μήνυσε, δεν την δέχτηκε.

Μέσω του δικηγόρου του, Γιώργου Δακούρα, ο γνωστός παρουσιαστής υποστήριξε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του. Σύμφωνα με το Star, η 28χρονη καταγγέλλουσα δεν δέχεται την απολογία του πρώην συμπαρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα».

Η γυναίκα που είδε τις προσωπικές της στιγμές να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο χωρίς τη θέληση της αναφέρει σε δήλωσή της: «Η συγγνώμη του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τη σύλληψη του, είναι προσχηματική. Όταν έχεις κάνει τόσο μεγάλο κακό διασύροντας γυναίκες, είναι εύκολο να αντιληφθούν όλοι, ότι η συγγνώμη που λέει τώρα, δεν έχει καμία ουσία και καμιά απολύτως σημασία. Προσωπικά δεν μπορώ να δεχτώ αυτή τη συγγνώμη».

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, άλλες έξι γυναίκες που είχαν συνευρεθεί ερωτικά στο παρελθόν με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο φοβούνται  μην δουν προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο.

Nα σας υπενθυμίσουμε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την παράδοσή του στην Αστυνομική Διεύθυνση της Θεσσαλονίκης, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Θα περάσει τα Χριστούγεννα στο κρατητήρια της Ασφάλειας στην Θεσσαλονίκη, μέχρι την απολογία του ενώπιον ανακριτή τη Δευτέρα.

Τουλάχιστον επτά ακόμη γυναίκες, πέρα από τις δύο καταγγέλλουσες, απεικονίζονται στα ιδιωτικά βίντεο που ανέβαζε στο προφίλ του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, όπως προκύπτει από την έρευνα των δικηγόρων των θυμάτων. Κάποιες γνωρίζουν ότι οι ερωτικές τους πράξεις με τον γνωστό παρουσιαστή και μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» καταγράφονταν, δεν γνωρίζουν όμως αν έχουν αναρτηθεί σε κάποια σελίδα προρνογραφικού περιεχομένου.

Ο δημοσιογράφος, Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκάλυψε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ότι «το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει μεθοδικές έρευνες – και με βάση τα στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Λύτρας – για να ταυτοποιηθούν οι 7 ή 8 κοπέλες που αναγνωρίζονται σε ισάριθμα βίντεο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ