Ενώπιον του ανακριτή πρόκειται να βρεθεί αύριο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για να απολογηθεί για την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος που του έχει απαγγελθεί. Ο δικηγόρος μιας εκ των γυναικών που τον έχουν καταγγείλει για δημοσιοποίηση «ροζ» βίντεο να εκτιμά ότι είναι πιθανό να προφυλακιστεί.

Όπως εξήγησε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας «εισαγγελέας και ανακριτής τη Δευτέρα θα αποφανθούν για το ενδεχόμενο προσωρινής του κράτησης βάσει δύο παραγόντων: Εάν κριθεί ότι σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος είναι ύποπτος να τελέσει παρόμοια αδικήματα και αυτό είναι πιθανό σε άτομα με τέτοια ψυχολογία και το δεύτερο αν κριθεί ύποπτος φυγής».

Παράλληλα ο Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε: «Έχω δύο μειλ ανώνυμα και έχω έρθει σε επαφή με άλλη κοπέλα. Όλες αυτές οι κοπέλες κατά το παρελθόν είχαν σχέση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και υποστηρίζουν ότι μαγνητοσκόπησε τις ερωτικές τους στιγμές και τις ανέβασε σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο χωρίς τη συναίνεσή τους». Σημείωσε, δε, ότι στην περίπτωση της δεύτερης γυναίκας η καταγγελία της οποίας οδήγησε στη σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου «το υλικό είναι ανεβασμένο και γι’ αυτό μιλάμε για διαρκές αδίκημα»

Ο Απόστολος Λύτρας απάντησε και για τον ισχυρισμό του Στάθη Παναγιωτόπουλου ότι τα αναπαρήγαγαν άλλοι λέγοντας ότι «από την τεχνολογία φαίνονται τα πάντα ποιος το ανέβασε, ποιος το κατέβασε. Υπάρχουν ίχνη. Τέτοιο πράγμα δεν ισχύει γιατί από το προφίλ του Στάθη Παναγιωτόπουλου έχουν ανέβει και από αυτό παραμένουν». Εξήγησε, επίσης, ότι «Έτσι όπως έχει ασκηθεί η δίωξη σε συνδυασμό με απόφαση του Αρείου Πάγου προβλέπεται κάθειρξη 10 ετών με εκτιτέα τα 4/5».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ζήτησε «συγγνώμη» πριν από την προφυλάκισή του, για το υλικό που ανάρτησε στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεση των πρώην συντρόφων του. Όπως φαίνεται όμως η 28χρονη καταγγέλουσα, η δεύτερη κοπέλα που τον μήνυσε, δεν την δέχτηκε.

Μέσω του δικηγόρου του, Γιώργου Δακούρα, ο γνωστός παρουσιαστής υποστήριξε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του. Σύμφωνα με το Star, η 28χρονη καταγγέλλουσα δεν δέχεται την απολογία του πρώην συμπαρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ