Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον δικηγόρο Απόστολο Λϋτρα και τον ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη. Μετά την εμφάνιση του δικηγόρου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τα όσα αποκάλυψε για την επικοινωνία του με τους ιατροδικαστές της υπόθεσης της Πάτρας και του θανάτου των τριών παιδιών, ήρθε η παρέμβαση του ιατροδικαστή, Σωκράτη Τσαντίρη. Τώρα μάλιστα, μετά τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη έχουμε και μια νέα τοποθέτηση. Ο Σωκράτης Τσαντίρης μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για όσα ειπώθηκαν από τον Απόστολο Λύτρα.

Συγκεκριμένα, όταν ξεκίνησε η προκαταρτική εξέταση ο Απόστολος Λύτρας επικοινώνησε με τρεις ιατροδικαστές που του είπαν ότι δεν βλέπουν εγκληματική ενέργεια. «Οι 3 ιατροδικαστές που εμπλέκονταν στη διερεύνηση του θανάτου της Μαλένας μου είπαν ότι δεν είδαν σημεία ασφυξίας» ανέφερε, ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός ποινικολόγος. «Δεν ξεπλένω κανέναν. Δεν λέω ότι η κατηγορουμένη είναι αθώα, λέω ότι γίνονται και λάθη», τόνισε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Τα όσα υποστήριξε είχαν σαν αποτέλεσμα να κάνει τηλεφωνική παρέμβαση ο Σωκράτης Τσαντίρης, ο ιατροδικαστής που είχε συντάξει έκθεση για τον θάνατο του πρώτου νεκρού παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη.

«Δεν διαβεβαίωσα κανέναν συνήγορο ούτε του απέκλεισα ότι έχει συμβεί κάτι ποτέ προσωπικά, έχω κι εγώ και μηνύματα και έγγραφη συνομιλία και έχει γίνει και προφορικά. Σε κανέναν συνήγορο ή δικηγόρο δεν απέκλεισα το οποιοδήποτε γεγονός και του είχα εξηγήσει από την αρχή ότι είχα ζητήσει διερεύνηση», ανέφερε ο Σωκράτης Τσαντίρης.

Η νέα δήλωση του ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη

Ο ιατροδικαστής, μάλιστα μιλώντας στην εκπομπή του Ant1 «Το Πρωινό» και στη δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινωπόρου επέμεινε ότι ουδέποτε απέκλεισε από τον Απόστολο Λύτρα το ενδεχόμενο ο θάνατος του πρώτου παιδιού, της 3,5 ετών Μαλένας να ειναι εγκληματική ενέργεια.

«Επιμένω ότι όσα ακούστηκαν στον αέρα της συγκεκριμένης εκπομπής, “Αλήθειες με τη Ζήνα” από τον κύριο Λύτρα είναι ψέματα. Ποτέ δεν του είπα ότι αποκλείω ότι ο θάνατος της Μαλένας είναι εγκληματική ενέργεια», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του.

Δείτε όσα είπε ο Σωκράτης Τσαντίρης για τον Απόστολο Λύτρα στο «Πρωινό» του Ant1:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ