Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει έναν πρώην παίκτη του NFL να χτυπά με τρομακτική βία τη σύντροφό του. Όλα αυτά μπροστά στο πέντε μηνών μωρό τους.

Το περιστατικό, που συνέβη το περασμένο Σάββατο, καταγράφηκε από κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο σπίτι του πρώην ζευγαριού. στη Φλόριντα. Ο 30χρονος παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου φέρεται να ζήλευε παθολογικά την συνομήλικη σύντροφό του, Κριστίν Έβανς.

Το σοκαριστικό βίντεο ανέβασε στα social media το ίδιο το θύμα. Στη συνέχεια έκανε καταγγελία στην αστυνομία και ζήτησε περιοριστικά μέτρα.

Λίγο μετά το περιστατικό και πριν η Έβανς καλέσει την αστυνομία, ο αθλητής είπε στο μωρό «σ’ αγαπώ» και έφυγε. Οι Αρχές δεν θεώρησαν ωστόσο από την αρχή ότι προκύπτει λόγος για άμεση σύλληψη. Χρειάστηκαν 4 μέρες για να κινητοποιοηθούν.

«Με γρονθοκόπησε πολλές φορές στο κεφάλι. Τον ικέτεψα να σταματήσει γιατί το παιδί ήταν στον καναπέ, κοντά στο σημείο που με χτύπησε», κατείγγειλε η Έβανς στη συνέχεια.

«Τότε με έπιασε και με πέταξε πάνω στην τηλεόραση. Η τηλεόραση έπεσε και εκείνος γύρισε για να σιγουρευτεί ότι έπεσε πάνω μου και δεν σηκώθηκα. Άρχισε να μου φωνάζει ότι είμαι καταστροφική», περιγράφει.

«Όσο ήμουν πεσμένη στο πάτωμα άρχισε να μου φωνάζει και να λέει ότι είμαι καταστροφική. Στη συνέχεια με σήκωσε από το πάτωμα πιάνοντάς με από τα πόδια και με πέταξε στο κάθισμα του μωρού».

«Φοβάμαι για τη ζωή μου και τη ζωή των παιδιών μου». κατέληξε το θύμα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν οι δικαστές έχουν κάνει δεκτή την αίτηση για περιοριστικά μέτρα. Στη συνέχεια πήγε μόνη της στο νοσοκομείο ενώ μέσα από τα social media της έδειξε την απογοήτευσή της για την αντιμετώπιση των Αρχών.