Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε η γνωστή food blogger στην Κρήτη, Στεφανία Τζαφέρη. Η food blogger έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία, στην οποία διακρίνονται τα σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπό της με το δεξί της μάτι να έχει μελανιάσει και σχεδόν έχει κλείσει.

«Έτσι για να υπάρχει», έγραψε αρχικά σε ανάρτησή της στο twitter, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς προκλήθηκε ο τραυματισμός της.

Κάτω από την ανάρτηση υπάρχουν αρκετά σχόλια από χρήστες που της εκφράζουν τη στήριξη τους ενώ την παρακινούν να πάει στην αστυνομία και την εισαγγελία. Η στήριξη του κόσμου φαίνεται πως της έδωσε τη δύναμη να πάει στην αστυνομία και να πει πώς κατέληξε σε αυτήν την κατάσταση.

Όπως ενημέρωσε με ένα tweet, είναι σπίτι της: «Update: έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσα κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, αργότερα με μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξετάσεις και τώρα έχω πάρει εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον» γράφει στην τελευταία της ανάρτηση, με έναν εκ των χρηστών να αναφέρει πως από αστυνομικές πηγές έμαθε πως κατέθεσε ότι έπεσε και όχι ότι την χτύπησαν. Μάλιστα λέει ότι εύχεται να μην είναι αλήθεια αυτό που έμαθε και πως πήγε στην αστυνομία με τον σύντροφό της.

Ενώ πριν από λίγη ώρα η food blogger έκανε άλλο ένα νέο ποστ στον λογαριασμό στο Twitter της που γράφει: «Μια, ελπίζω τελευταία ενημέρωση, και ελπίζω να λύσω τις απορίες. Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις με την βοήθεια της ΕΛ.ΑΣ. Αισθάνομαι ασφαλής, έχω πάρει εξιτήριο και από το νοσοκομείο Αγ. Νικολάου και από το Βενιζέλειο στο Ηράκλειο. σήμερα ξανά πέρασαν. Δυο αστυνομικοί με πολιτικά για να επιβεβαιώσουν πως είμαι καλά, έχουν ξανά επιβεβαιώσει όλα τα στοιχεία μου, έχω ολόκληρη τη γειτονιά και φίλες για υποστήριξη, και ραντεβού την Δευτέρα στο κέντρο ψυχικής υγείας Αγίου Νικολαου. Είμαι καλά, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον».

Με ένα θερμό κείμενο συμπαράστασης, σχολίασε το γεγονός και η Έλενα Ακρίτα η οποία έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Θύμα άγριας κακοποίησης από τον σύντροφό της έπεσε η γνωστή food blogger Στεφανία Τζαφέρη. Κανένας οίκτος γι’ αυτά τα τέρατα, καμία δικαιολογία, καμία ψυχιατρικοποιηση της κτηνωδίας τους. Καταδίκη χωρίς αστερίσκους, καταδίκη χωρίς ναι μεν αλλά, καταδίκη σκληρή και άμεση. Να τους πατήσουμε κάτω με το γοβάκι μας, να τους λιώσουμε με το τακούνι μας, να τους εξευτελίσουμε να μην έχουν μούτρα να σταθούν στην κοινωνία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ