Η Ρoύλα Πισπιρίγκου παρακολουθεί τις εξελίξεις που αφορά στον θάνατο των τριών παιδιών της. Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό πως βρέθηκε φιαλίδιο με αίμα της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο γεγονός που προκάλεσε πλήθος ερωτημάτων.

Όπως έγινε γνωστό το αίμα που είχε ληφθεί από την Τζωρτζίνα όταν η 9χρονη νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, πολύ πριν μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων στο Ρίο, βρέθηκε εντελώς τυχαία. Πρόκειται για αίμα που ελήφθη στις 8 Απριλίου του 2021, μόλις τρεις ημέρες πριν την πρώτη ανακοπή καρδιάς της.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και οι εργαστηριακές αναλύσεις στο αίμα της άτυχης Τζωρτζίνας. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαταχθεί ΕΔΕ για τα όσα έγιναν με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου να αναφέρουν ότι το φιαλίδιο εντοπίστηκε τυχαία όταν ένα γιατρός πήγε να καθαρίσει το ειδικό ψυγείο της παιδιατρικής.

Από την πρώτη στιγμή η 33χρονη έχει εξαπολύσει επίθεση στους γιατρούς και αναμένεται να ζητήσει εξέταση DNA για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για αίμα του παιδιού της.

Μετά το επισκεπτήριο του Όθωνα Παπαδόπουλου στη Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε για το ηχητικό ντοκουμέντου με την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε ένα ηχητικό ντοκουμέντο με το διάλογο μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου με την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα τέσσερις μέρες πριν την ανακοπή της.

Στις 8 Απριλίου 2021, τρεις ημέρες πριν η Τζωρτζίνα πάθει την πρώτη ανακοπή, η Ρούλα Πισπιρίγκου την ηχογραφεί, ενώ την ρωτά γιατί δεν βλέπει τον πατέρα της, Μάνο Δασκαλάκη.

Στο ηχητικό ακούγεται η Ρoύλα Πισπιρίγκου να ρωτάει την Τζωρτζίνα γιατί δέχτηκε να έρθει ο πατέρας της να την δει στο νοσοκομείο, ενώ νωρίτερα, όπως υποστηρίζει, αρνούνταν.

Η εκπομπή «Tlive» παρουσίασε το ηχητικό ντοκουμέντο, από τις 9:35 το πρωί. Δηλαδή, είτε λίγη ώρα πριν μπει η 9χρονη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, είτε λίγη ώρα μετά.

Σύμφωνα με τον Όθωνα Παπαδόπουλο, δικηγόρος της κατηγορούμενης, όταν άκουσε η Ρούλα Πισπιρίγκου τη φωνούλα της Τζωρτζίνας στεναχωρήθηκε πολύ και παράλληλα ένιωσε οργισμένη με το γεγονός πως προβλήθηκε το ντοκουμέντο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ