Η Ρoύλα Πισπιρίγκου παρακολουθεί τις εξελίξεις που αφορά στον θάνατο των τριών παιδιών της και μέσω του δικηγόρου της στέλνει τα δικά της μηνύματα. Μετά το επισκεπτήριο του Όθωνα Παπαδόπουλου στη Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε για το ηχητικό ντοκουμέντου με την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε ένα ηχητικό ντοκουμέντο με το διάλογο μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου με την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα τέσσερις μέρες πριν την ανακοπή της.

Στις 8 Απριλίου 2021, τρεις ημέρες πριν η Τζωρτζίνα πάθει την πρώτη ανακοπή, η Ρούλα Πισπιρίγκου την ηχογραφεί, ενώ την ρωτά γιατί δεν βλέπει τον πατέρα της, Μάνο Δασκαλάκη.

Στο ηχητικό ακούγεται η Ρoύλα Πισπιρίγκου να ρωτάει την Τζωρτζίνα γιατί δέχτηκε να έρθει ο πατέρας της να την δει στο νοσοκομείο, ενώ νωρίτερα, όπως υποστηρίζει, αρνούνταν.

Η εκπομπή «Tlive» παρουσίασε το ηχητικό ντοκουμέντο, από τις 9:35 το πρωί. Δηλαδή, είτε λίγη ώρα πριν μπει η 9χρονη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, είτε λίγη ώρα μετά.

Σύμφωνα με τον Όθωνα Παπαδόπουλο, δικηγόρος της κατηγορούμενης, όταν άκουσε η Ρούλα Πισπιρίγκου τη φωνούλα της Τζωρτζίνας στεναχωρήθηκε πολύ και παράλληλα ένιωσε οργισμένη με το γεγονός πως προβλήθηκε το ντοκουμέντο.

Τι απαντά για τα μηνύματα και τα χρήματα της σπιτονοικουράς

Εκτός από το ηχητικό ντοκουμέντο της Τζωρτζίνας, άλλο ένα ηχητικό ντοκουμέντο ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας και αφορά μια συνομιλία της κατηγορούμενης με τον Μάνο Δασκαλάκη και ακούγεται να λένε πως με χρήματα της σπιτονοικυράς, πήραν μια βέσπα.

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος δήλωσε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε πως η μηχανή που πήραν ήταν δώρο της Κούτρα και πως τα λεφτά της σύνταξης που πήραν ήταν για την κηδεία της σπιτονοικυράς. Μάλιστα, ο δικηγόρος είπε πως μέσω της συνομιλίας υπήρχε παρεξήγηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ