Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των παιδιών στην Πάτρα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου που παραμένει στη ΓΑΔΑ μέχρι τη σημερινή εμφάνισή της ενώπιον της ανακρίτριας φαίνεται ότι δεν έχει πάψει να αναζητά τον Μάνο Δασκαλάκη. Η 33χρονη κατηγορείται για τον ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» η Ρούλα Πισπιρίγκου παίρνει με απόκρυψη τον Μάνο Δασκαλάκη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Αναστασίας Ζάρκα, η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας δεν έχει σταματήσει να αναζητά τον Μάνο Δασκαλάκη και ενώ κρατείται στη ΓΑΔΑ. Η ίδια, μάλιστα, επιμένει πώς είναι αθώα και δεν έχει πει λέξη στις Αρχές.

Και μπορεί η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου και η αδελφή της, Δήμητρα να την επισκέφθηκαν στα κρατητήρια, ωστόσο, ο Μάνος Δασκαλάκης κρατά αποστάσεις. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, ωστόσο, φαίνεται, να αναζητά συνεχώς τον Μάνο και να είναι ιδιαιτέρως νευρική. Η ίδια έκανε προσπάθεια το Σάββατο να τον καλέσει με απόκρυψη. Εκείνος, όπως έγινε όμως γνωστό έχει βάλει φραγή σε κλήσεις με απόκρυψη, γνωρίζοντας ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου θα τον καλέσει.

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» για την κατηγορούμενη που παίρνει με απόκρυψη τον Μάνο Δασκαλάκη:

Η αλλαγή της ταυτότητας της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» η Ρούλα Πισπιρίγκου άλλαξε ταυτότητα τρεις ημέρες πριν από τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Όσα είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου πριν από δυο μέρες για τον Μάνο μέσα από τα κρατητήρια

Την Παρασκευή 1/4 η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τον Μάνο Δασκαλάκη, αναφέροντας: «Μίλησα σήμερα το πρωί και μου είπε ότι θα πει ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία. Για να τον πάρουν για δουλειά και να έχει χρήματα να μου δίνει. Απ’ ό,τι κατάλαβα είπε ότι θα πει όσα είδαν τα μάτια του και από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω. “Εσείς θα πείτε την ποινή της και θα αποδείξετε αυτό που λέει”».

Στην ερώτηση αν είναι ικανοποιημένη με την εξέλιξη, η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε: «Όχι. Τον ρώτησα “έχεις καταλάβει πού είμαι;” Και μου απάντησε: “Έχουν πέσει να με φάνε. Με έδιωξαν από τη δουλειά μου”. Του λέω “σοβαρολογείς; έχεις καταλάβει πού είμαι;” και μου λέει “Τι να κάνω να βάλουν εμένα και τον πατέρα μου μέσα;”».

Τέλος, η Ρούλα Πισπιρίγκου εξομολογήθηκε ότι όπως την ενημέρωσε ο Μάνος Δασκαλάκης, μετά την παρουσία του στις Αρχές και την υπεράσπιση της κατηγορίας δεν θα μπορέσει να πάει στη φυλακή να τη δει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ