Ενώπιον της ανακρίτριας θα βρεθεί σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα. Η μητέρα των τριών κοριτσιών κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η 33χρονη θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για το αν σκότωσε με κεταμίνη ή όχι την 9χρονη κόρη της. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είχε κάνει πέντε απόπειρες την ίδια ημέρα πριν να πεθάνει η Τζωρτζίνα.

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου θα απολογείται δεν αποκλείεται να γίνει η εκταφή της μικρής Τζωρτζίνας, του πρωτότοκου παιδιού της οικογένειας από την Πάτρα που άφησε την τελευταία του πνοή τον Ιανουάριο του 2022 στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Η εκταφή της Τζωρτζίνας, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, δεν αποκλείεται να γίνει εντός της ημέρας και θα γίνει για να εξεταστεί τι υπάρχει στο tablet που είχε τοποθετήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου στο φέρετρό της. Εκτός από το tablet που θα εξεταστεί για τυχόν στοιχεία, από την εκταφή μπορεί οι αρχές να πάρουν τρίχες από τα μαλλιά του παιδιού για να γίνει ανάλυση και να προκύψουν νέα στοιχεία.

Οι πέντε απόπειρες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΙ, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είχε κάνει πέντε απόπειρες ανθρωποκτονίας της μικρής Τζωρτζίνας, σε διάστημα μόλις 13 ωρών και λίγες ώρες πριν να πεθάνει το παιδί.

Στην αστυνομική έρευνα και τα στοιχεία της δικογραφίας, παρουσιάζεται και η χρονική σειρά με την οποία η κατηγορούμενη φέρεται να έχει χορηγήσει μικρότερες δόσεις κεταμίνης την προηγουμένη του θανάτου της, δηλαδή στις 28 Ιανουαρίου του 2022.

Στις 11:00 το πρωί το παιδί παρουσιάζει το πρώτο επεισόδιο με ταχυκαρδία και άλλα συμπτώματα για τουλάχιστον 3,5 λεπτά, περίπου 25 λεπτά αργότερα στις 11:25 παρουσιάζει παρόμοιο επεισόδιο διάρκειας 1,5 λεπτού με αυτόματη λύση. Την ίδια ημέρα στις 14:30 καταγράφεται ένα ακόμα επεισόδιο για τρία λεπτά με αυτόματη λύση, και υπάρχουν και δύο ακόμα, στις 18:30 διάρκειας 1,5 λεπτού, και τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας 1,5 λεπτού με αυτόματη ύφεση, χωρίς να παρουσιάσει επιληπτική δραστηριότητα.

Η χαριστική βολή ουσιαστικά στο παιδί, με 6,5mg κεταμίνης ανά mL αίματος, δόθηκε στις 14:28 στις 29 Ιανουαρίου 2022. Αναφέρεται μάλιστα χαρακτηριστικά ότι όταν οι νοσηλευτές βρίσκουν τη μικρή Τζωρτζίνα απνοϊκή μέσα στο θάλαμό της με 32 σφύξεις ανά λεπτό, της κάνουν για 1 ώρα ΚΑΡΠΑ, αλλά δυστυχώς το παιδί πέθανε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ