Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας είναι ραγδαίες, με τη ρήξη ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη μετά τις εκατέρωθεν δηλώσεις να δείχνει οριστική. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο δελτίο του ΑΝΤ1, η Ρούλα Πισπιρίγκου που κρατείται στη ΓΑΔΑ, θα έχει καταθέσει μέχρι το πρωί της Τρίτης αγωγή διαζυγίου εναντίον του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος έχει πάρει τις αποστάσεις του από εκείνη από τη στιγμή της σύλληψής της.

«Έχουμε μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής που αφορά στη διαμάχη που έχει ξεκινήσει μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, αύριο, το πολύ την Τρίτη το πρωί, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα καταθέσει αγωγή διαζυγίου στον Μάνο Δασκαλάκη», ανέφερε συγκεκριμένα στο δελτίο του ΑΝΤ1 ο δημοσιογράφος Νίκος Τσιλιπουνιδάκης.

Παράλληλα, έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο οικογένειες, Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη. Βαριές κατηγορίες για κακοποίηση εξαπέλυσε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον Μάνο Δασκαλάκη κάτω από νέα τροπή που πήρε η υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην οικογένεια.

Στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» η Δήμητρα Πισπιρίγκου ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγος της αδερφής της είναι «αλλοπρόσαλλος» και ότι την ξυλοκοπούσε συστηματικά.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι ζούσε χωριστά και στο παρελθόν είχαν φτάσει ξανά στο σημείο να ζητούν διαζύγιο, με τη διαδικασία να έχει «παγώσει». «Έχω την εντύπωση ότι στο μυαλό το δικό μου είμαστε μαζί. Εγώ αυτό βλέπω. Όταν είχε φύγει ο Μάνος μετά την μπέμπα, μου ζήτησε να γυρίσει πίσω. Κι εγώ είπα “όχι δε θέλω να γυρίσεις πίσω” και έχω και τα μηνύματα που του έστειλα και του λέω “δεν θέλω να είμαστε μαζί”. Όσο για το διαζύγιο τότε, ο Μάνος είχε πάει στον δικηγόρο του και έκανε αίτηση κι εγώ στον δικό μου και είχα πει ακριβώς το ίδιο. Απλά εγώ άλλαξα την πορεία μου και είπα ότι από συναινετικό, το πάω αντιδικία», είχε αναφέρει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Όταν ρωτήθηκε για ποιον λόγο έφτασαν να ζητούν διαζύγιο, εκείνη είχε απαντήσει: «Αφού ήθελε να φύγει ο Μάνος. Είχε φύγει και πριν τον θάνατο. Γύρισε για 1-2 μέρες και ξαναποφάσισε να ξαναφύγει. Στις 23 έγινε η τελετή του μωρού, ήρθε τετραήμερο και μετά έφυγε. Ξαναγύρισε όταν μας ανακοίνωσαν από την εντατική ότι η Τζωρτζίνα είναι πολύ σοβαρά.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ