Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο οικογένειες, Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη. Βαριές κατηγορίες για κακοποίηση εξαπέλυσε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον Μάνο Δασκαλάκη κάτω από νέα τροπή που πήρε η υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην οικογένεια.

Στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» η Δήμητρα Πισπιρίγκου ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγος της αδερφής της είναι «αλλοπρόσαλλος» και ότι την ξυλοκοπούσε συστηματικά.

«Δεν πιστεύω πως το έχει κάνει και ο Μάνος, μέσα μου δεν το πιστεύω, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρη για αυτόν τον άνθρωπο, είναι ένας χαρακτήρας αλλοπρόσαλλος… Χτύπαγε τη Ρούλα. Έχω κάνει κι εγώ έρυνα για κάποια άλλα πράγματα, σχετικά με το παιδί, όπως για την ουσία κι όλα αυτά, πως βρέθηκε, τι μπορεί να έχει γίνει…».

«Για να είμαι ξεκάθαρη απέναντί σου, ρώτησα τη Ρούλα αν έδωσε την κεταμίνη. Της λέω “εάν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα, μην με εκθέσεις, μην με καταστρέψεις κι εμένα. Πες το μου, να σταματήσω να ψάχνω” και μου είπε “ψάχνε, από το πρωί μέχρι το βράδυ”. Αποκλείεται να μου λέει ψέματα. Την ξέρω, δεν την έμαθα χτες. Όταν κοιτάς έναν άνθρωπο που τον ζεις 25 χρόνια, κάθε μέρα, μέσα στα μάτια και έναν άνθρωπο που είναι δυναμικός… τον βλέπεις να είναι σαν κουτάβι και σου λέει “βοήθησέ με, δεν έχω κάνει τίποτα”, δεν το αμφισβητείς».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Ζnews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ