Μέσα από τα κρατητήρια του εβδόμου ορόφου στη ΓΑΔΑ έστειλε τα «καρφιά» της προς τον σύζυγό της η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Με λίγα αλλά αιχμηρά λόγια η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου διαμήνυσε πως θα κάνει ό,τι περνά από τα χέρια της για να λάμψει η αλήθεια ενώ έθιξε και αυτούς που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν άγιοι.

«Θα κάνω τα πάντα για να δουν τι μάνα είχαν τα παιδιά και θα φέρω ότι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς μερικούς που κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν Άγιοι», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση»:

Η κατηγορούμενη που φροντίζει να μαθαίνει όσα γράφονται και ακούγονται για εκείνη στα ΜΜΕ αναφέρθηκε στη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στον Πέτρο Κουσουλό.

Ο Μάνος Δασκαλάκης  δίνει τις δικές του εξηγήσεις στην εφημερίδα  «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ» για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Σε μια συνέντευξη “ποταμό” στο Πέτρο Κουσουλό ο ίδιος μίλησε για τους θανάτους των παιδιών του και για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε: «Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου… Δεν περίμενα στα 30 μου χρόνια να φτάσω να ακούσω κάτι τέτοιο. Δεν έχω να κρύψω κάτι. Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια. Έλεγα σε κάθε θάνατο πως μετανιώνω που δούλευα τόσο πολύ για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν είχα ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Εάν μετάνιωνα μια φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα. Πάντα δούλευα για να τους προσφέρω τα καλύτερα. Ποτέ δεν περίμενα πως θα έρθει αυτή η στιγμή. Δεν εκβιάζω κανέναν και τίποτα».  

Σε ερώτηση του Πέτρου Κουσουλού για το πώς σκοπεύει να κινηθεί από εδώ και πέρα, ο ίδιος τόνισε με συγκίνηση αλλά και θυμό: «Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω από πού βρήκε την κεταμίνη, από πού την προμηθεύτηκε, πώς την έδωσε και τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ