Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για την αναστάτωση που έχει προσκαλέσει οι ενέργειες που γίνονται από την πλευρά της κατηγορούμενης για να βρεθεί η προέλευση της κεταμίνης.

«Σχετικά με την αναζήτηση της πορείας της κεταμίνης, βλέπουμε ότι οι ενέργειες που κάνουμε για να βρεθεί η προέλευση της κεταμίνης, δημιουργούν αναστάτωση σε όσους ασχολούνται με το ζήτημα, ενώ δε θα έπρεπε. Μπορεί να μη βρούμε και ποτέ την προέλευσή της, αλλά θα προσπαθήσουμε με κάθε μέσο να βρούμε σχετικές πληροφορίες. Αν δε δοθεί επίσημα η κεταμίνη στον ασθενή, από κάπου υπάρχει έλλειμμα. Πρέπει να βρεθεί από πού λείπει».

Αναφορικά με τις νέες εξελίξεις που βασίζονται σε πληροφορίες ότι το πόρισμα των ιατροδικαστών δείχνει ότι η Τζωρτζίνα ήταν ήδη νεκρή όταν κλήθηκαν οι γιατροί, απάντησε:

«Δεν μπορώ να σχολιάσω με ασφάλεια ό,τι βασίζεται σε πληροφορίες. Αν ισχύει ότι προκύπτει ενδοφλέβια χορήγηση της κεταμίνης, τότε ο χρόνος δράσης είναι μόλις ένα λεπτό».

Για τον λόγο που η κατηγορούμενη πραγματοποίησε κλήση στο ΕΚΑΒ μία μέρα πριν πεθάνει η Ίριδα, ανέφερε: «Υπήρχε ένα οικογενειακό πακέτο που περιλάμβανε όλα τα κινητά τηλέφωνα του ζεύγους και ήταν στο όνομα του συζύγου. Η αναλυτική κατάσταση των κλήσεων έχει δοθεί σε συγκεκριμένη εφημερίδα. Έχουν πάρει το λογαριασμό έχουν δει τις κλήσεις και παίρνει ο δημοσιογράφος να δει τι κλήσεις είχαν γίνει. Για πρόβλημα υγείας άλλου μέλους της οικογένειας κλήθηκε το 166. Το πρόβλημα ήταν στη μητέρα της κατηγορουμένης και αναζητήθηκε το εφημερεύων νοσοκομείο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ