Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» εμφανίστηκε ο Γρηγόρης Λέων προκειμένου να σχολιάσει τις εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη, το οποίο και αναμένεται, θα βάλει τέλος στους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι η κεταμίνη χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα κατά τη διάρκεια της ανάνηψης.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι το πόρισμα θα αναφέρει ότι από την ώρα που χορηγήθηκε η κεταμίνη στη μικρή Τζωρτζίνα χρειάστηκαν από 6 έως 10 λεπτά μέχρι τον θάνατό της.

«Είναι ένα πόρισμα που αναμένουμε. Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, φαίνεται ότι καταρρίπτεται πλήρως ο ισχυρισμός ότι η χορήγηση της κεταμίνης έγινε από γιατρούς κατά τη νοσηλεία του παιδιού. Θα πρέπει το πόρισμα να συνδυαστεί με τις μαρτυρίες των γιατρών και τα δεδομένα από το νοσοκομείο, και νομίζω ότι όλα μαζί θα επιβεβαιώσουν ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας είχε ως αιτία εξωγενή παράγοντα από κάποιο δράστη, προφανώς από τον άνθρωπο που έχει ήδη οδηγηθεί στις φυλακές για το συγκεκριμένο θέμα».

«Όταν μιλάμε για το ανώτερο σημείο της δράσης της κεταμίνης στα 20 λεπτά, μιλάμε για θεραπευτική συγκέντρωση. Όταν μιλάμε για τεράστιες συγκεντρώσεις, ο χρόνος δράσης έρχεται πολύ πιο σύντομα και μιλάμε για τοξικές συγκεντρώσεις που επηρεάζουν και το καρδιαγγειακό και το αναπνευστικό σύστημα» είπε μεταξύ άλλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ