Ρούλα Πισπιρίγκου εξακολουθεί να είναι προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Mετά την αποκάλυψη του γνωστού ποινικολόγου, Αλέξη Κούγια πως ο πατέρας της 33χρονης τον είχε προσεγγίσει για να αναλάβει την υπεράσπισή της. Αν και ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να το κάνει, ο Απόστολος Λύτρας, αποκαλύπτει τις νεότερες πληροφορίες, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει προσεγγίσει ξανά τον ποινικολόγο, με τον γνωστό δικηγόρο να φέρεται να εξετάζει να συνδράμει στην υπεράσπισή της.

Ο δικηγόρος και η 33χρονη κατηγορούμενη, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Απόστολος Λυτρας στο Live News συνομιλούν εδώ και αρκετό καιρό, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να θέλει να την εκπροσωπήσει ο γνωστός ποινικολόγος.

Υπενθυμίζεται, πως ο Απόστολος Λύτρας είχε αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη πριν από τη σύλληψη της 33χρονης για το θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά στη συνέχεια παραιτήθηκε.

Να υπενθυμίσουμε τη συνομιλία της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη με γιατρό από το Ρίο έφερε στο φως το T-live. Το ζευγάρι επισκέφθηκε τον γιατρό για να μιλήσουν για την πορεία της 9χρονης Τζωρτζίνας καθώς νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά την πρώτη ανακοπή.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ρωτά να μάθει την κατάληξη που είχαν κάποια παιδιά  που νοσηλεύτηκαν στο Ρίο και υπάρχουν σε φωτογραφίες στο γραφείο του γιατρού. Κοιτά φωτογραφίες παιδιών, με τον γιατρό να της διευκρινίζει:

ΓΙΑΤΡΟΣ: Αυτά είναι παιδάκια που έφυγαν από τη ζωή. 

ΡΟΥΛΑ: Ααα… έφυγαν; 

ΓΙΑΤΡΟΣ: Ήταν σε εγκεφαλικό θάνατο και έδωσαν τα όργανά τους για να σωθούν κι άλλα παιδάκια.  

ΜΑΝΟΣ: Πάνω δεξιά, δεν μοιάζει με την κόρη της … 

ΡΟΥΛΑ: Ναι 

ΓΙΑΤΡΟΣ: Αυτή η μικρούλα έδωσε την καρδούλα της.  

ΡΟΥΛΑ: Να ρωτήσω, το παιδάκι με την ανακοπή, είχε κι αυτό εγκεφαλοπάθεια  ή όχι; 

ΓΙΑΤΡΟΣ: Αυτή η φωτογραφία είναι δύο χρόνια μετά από αποκατάσταση.  

Ο γιατρός τηλεφωνεί σε γενετιστή 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου όπως έχει ενημερώσει τον γιατρό διανύει την έκτη εβδομάδα κύησης και το ζευγάρι ζητά τη συμβουλή ενός γενετιστή για το αν θα πρέπει να διακόψει την κύηση. O γιατρός τηλεφωνεί στον γενετιστή ενώ είναι σε εξέλιξη και ο γονιδιακός έλεγχος στον οποίο είχαν υποβληθεί οι γονείς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ