«Θιγμένη» δηλώνει η Ρούλα Πισπιρίγκου για το ζήτημα της πατρότητας των τριών παιδιών της, ωστόσο δέχεται να γίνει τεστ DNA και επιδιώκει την αποκατάστασή της μετά για συκοφαντική δυσφήμιση λέει ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος είπε ότι η η εντολέας του δεν κρύβει επίσης την ενόχλησή της και για το ζήτημα της πατρότητας, καθώς θεωρεί ότι τη θίγει και θίγει και τη μνήμη των παιδιών. Ο Όθωνας Παπαδόπουλος είπε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχεται να γίνει η εξέταση ωστόσο θα επιδιώξει την αποκατάστασή της μετά για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη.

Σχετικά με την Μαλένα και την Ιριδα ανέφερε ότι η διαδικασία βρίσκεται σε στάδιο αναμονής επίσης, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να υποστηρίζει ότι οι εκδορές και η ερυθρότητα στο πρόσωπο της Ίριδας είναι εξαιτίας μιας δερματίτιδας που είχε υποστεί και για την οποία έπαιρνε και αγωγή.

«Έχουμε συγκεκριμένα επιχειρήματα που θα χρησιμοποιήσουμε ενώπιον των Αρχών», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος για την υπόθεση της Τζωρτζίνας και σημείωσε ότι «αν δεν ξέρουμε ακριβή ώρα θανάτου, δεn μπορεί να στηθεί η σειρά των γεγονότων που συνέβησαν στο δωμάτιο της 9χρονης». Τέλος, είπε ότι τα εργαστηριακά ευρήματα θα υπερισχύσουν των καταθέσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ