Η Ρούλα Κορομηλά, ξέσπασε για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης. Η παρουσιάστρια θέλησε να πάρει θέση με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μέσα από ένα Insta story η Ρούλα Κορομηλά εξέφρασε την αγανάκτησή της για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη και έγραψε: «Η ψυχή μου από χθες έχει παγώσει. Τα τελευταία λόγια του Άλκη “παιδιά μη με χτυπάτε άλλο” με έχουν καταρρακώσει… Οι λέξεις του αυτές θα μας στοιχειώνουν για μια ζωή. Τι να πεις σε αυτούς τους γονείς;

Υπομονή; Κουράγιο; Λέξεις! Ο πόνος τους είναι αβάσταχτος. Θρηνούν τον χαμό του παιδιού τους που βγήκε βόλτα και δεν γύρισε σπίτι του ποτέ. Τον σκότωσαν και τους ικέτευε να σταματήσουν. Πόνος.

Αυτοί οι δολοφόνοι με τα δρεπάνια από τι οικογένειες βγαίνουν; Πόσο μίσος φωλιάζει στις ψυχές τους; Για μια φανέλα; Για μια ομάδα αφαιρείς τη ζωή του άλλου; Τη χάσαμε ως κοινωνία τη μπάλα! Τη χάσαμε! Πολύ φοβάμαι πως δύσκολα θα την βρούμε… Μίσος! Ύβρεις! Δολοφονίες! Βιασμού! Κακοποιήσεις! Αδικίες! Κρίμα! Θλίψη! Προβληματισμός! Συλλυπητήρια στην οικογένεια από καρδιάς!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Να υπενθυμίσουμε ότι ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης στον 19χρονο Άλκη ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε από το thestival.gr φαίνεται η στιγμή του θανάσιμου τραυματισμού του 19χρονου.

Ο 19χρονος σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, είχε τραύματα στον μηρό που προκάλεσαν μεγάλη αιμορραγία και βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Μετά τον ξυλοδαρμό, οι δράστες της επίθεσης επιβιβάστηκαν σε δύο αυτοκίνητα και τράπηκαν σε φυγή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ